Machiaj & Cosmetica

#manichiura #modele unghiii #manichiura ziua indragostitilor #valentinte`s day #unghii ziua indragostitilor

Modele de unghii pentru Ziua Indragostitilor

Manichiura pe care o vei purta de Sfantul Valentin este cel putin la fel de importanta ca tinuta aleasa cu grija. In loc sa te multumesti cu o oja clasica aplicata uniform, incearca sa-ti uimesti partenerul prin creativitate si expresivitate. Inspira-te din urmatoarele modele de unghii pentru Ziua Indragostitilor si vei sarbatori dragostea cu stil.

In prima instanta, este recomandat sa imbini elementele in tendinte cu motivele specifice zilei celor care se iubesc: inimioare, porumbei si alte simboluri de acest gen. Modelele pentru unghii au nevoie de cel putin doua nuante contrastante.

Modele cu buline polka

Dupa cum bine stii, bulinele polka au castigat popularitate inca de la sfarsitul anului trecut, asadar sunt o alegere minunata pentru piesele principale ale tinutei, accesorii sau manichiura. Sunt usor de realizat, exprima multa feminintate si se pot asorta cu usurinta unei rochii cu acelasi tip de imprimeu. Ori, de ce nu, cu o lenjerie intima seducatoare!

Iar cum modele identice pentru toate unghiile nu mai sunt la fel de apreciate, poti varia motivul bulinelor cu fundite sau inimioare simple, pictate in partea centrala.



Foto: becomegorgeous.com

Modele cu fundite

Fundele sunt si ele, alaturi de buline, vedete de top ale tendintelor actuale. Poti incerca o manichiura frantuzeasca inedita, la care sa adaugi fundite dragute, realizate cu o oja alba si mata sau folosind aplicatii speciale de acest gen, usor de lipit pe lacul de unghii.



Foto: becomegorgeous.com

Modele cu inimioare

Reprezentative pentru simbolul Zilei Indragostitilor, modelele de unghii cu inimioare sunt poate cea mai potrivite optiuni pentru acest eveniment romantic. Poti incerca variante simple, in care sa pictezi inimi rosii in jumatatea superioara a unghiei pe un fond deschis. Pe de alta parte, ai putea sa variezi culorile inimioarelor in nuantele adaptate tinutei.

O alta idee interesanta este combini oja mata cu oja stralucitoare sau pur si simplu sa lipesti cateva aplicatii speciale cu inimioare pe care le cumperi de la magazinele de specialitate.



Foto: becomegorgeous.com

Modele in combinatia negru si auriu

Urmeaza sa iti petreci seara de Sfantul Valentin intr-o locatie pretentioasa, precum un restaurant de lux? Opteaza pentru o manichiura sofisticata cu negru si auriu, cea mai noua combinatie populara a sezonului. Foloseste o oja neagra mata si una aurie sidefata, pentru un contrast echilibrat si estetic.



Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare