Machiaj & Cosmetica

#crema de protectie solara #protectie solara #autobronzant #bronz #bronz de vara

Mentine-ti bronzul obtinut vara si in sezonul rece

Mentinerea pielii bronzate care ne face sa ne simtim atat de sexy vara este posibila, daca tinem cont de cativa pasi simpli in ritualul zilnic de infrumusetare.

Exfolierea, hidratarea si cateva ponturi nutritionale sunt suficiente pentru a te bucura de look-ul “de dupa vacanta” si in sezonul rece.

 

Reimprospateaza-ti bronzul


Pentru a te bucura mai mult timp de nuanta aurie pe care pielea ta a capatat-o in urma relaxarii sub razele caldute ale soarelui, este important sa apelezi la exfolierea delicata o data pe saptamana.

Poate suna ciudat, insa aceasta tehnica nu-ti va rapi din intensitatea bronzului, ci dimpotriva! Inlaturarea celulelor moarte de la suprafata epidermei ii va reda prospetimea si stralucirea.

Specialistii iti recomanda sa aplici o lotiune dupa plaja imediat ce iesi din dus, in locul celei hidratante obisnuite. Pielea ta va fi hranita corespunzator iar nuanta aurie va iesi mai bine la iveala.

Pentru ten, foloseste de doua ori pe zi o crema emolienta, in special in zona gatului, a nasului si a ochilor.

 

Evita baile fierbinti
 

Renunta la baile prelungi si fierbinti, intrucat aburii iti vor inmuia excesiv pielea determinand o exfoliere nedorita.

 

Intareste culoarea


Daca vrei un bronz care sa supravietuiasca mai mult, poti intari culoarea pielii cu o lotiune speciala care pigmenteaza usor. Atentie, nu este vorba despre autobronzant , ci o crema special conceputa pentru sustinerea bronzului natural.

Acest produs il poti folosi cu incredere zilnic, cu atat mai mult cu cat au un efect regenerator dupa lunile solicitante ale verii, continand unt de shea sau pantenol.

 

Profita de efectul pudrei


Pentru a obtine un luciu delicat, de piersica , investeste intr-o pudra cu particule bronzante si aplic-o pe fata, gat si decolteu . Ai grija sa insisti in zona tamplelor si pe obraji.

 

Ai in vedere cativa complici nutritionali


Fie ca-ti suna rezonabil sau nu, alimentatia influenteaza semnificativ persistenta bronzului.

Daca vei consuma fructe si legume bogate in beta-caroten, precum morcovii, piersicile, caisele, pepenele galben, rosiile si spanacul, asteapta-te sa arati la fel de fresh pentru multa vreme.

Hidratarea corespunzatoare este si ea importanta, asa ca nu uita sa bei minim 1,5 litri de apa zilnic, sucuri naturale si sa te infrupti din deliciosul pepene rosu .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului