Machiaj & Cosmetica

#manichiura 2018 #manichiura paste #manichiura primavara #manichiura

Manichiuri stilate usor de realizat chiar si de o incepatoare

Unghiile sunt un accesoriu stilat pe care multe femei il poarta cu mandrie. Poate ca ar fi si mai multe adepte ale manichiurii frumos realizate, daca nu ar considera ca e prea costisitoare vizita la salonul de cosmetica. Ei bine, sunt cateva tipuri de manichiura care pot fi realizate foarte bine si acasa, fara sa fii un profesionist in domeniu.

Asadar, daca te-ai plictisit de culoarea clasica de oja pe care o aplici pe fuga intr-un strat pe unghiile tale, cu sprijinul stylecraze.com iti vom arata in continuare cateva tutoriale care te vor ajuta sa iti creezi propria manichiura ca la salon, cu un design perfect.

 

"Flacari"

 

Modelul acesta de manichiura este proaspat si tineresc. Combinatia de culori se potriveste intr-o multime de ocazii si in special merge de minune de Paste. Poti insa face alte si alte combinatii de culori.

Ai nevoie de:

- oja alba

- oja portocalie

- oja galbena

- oja neagra

- benzi adezive subtiri

Aplica doua straturi de lac de unghii alb pentru baza. Plaseaza benzile in diagonala si una in centru pe verticala, apoi aplica lac portocaliu pe o parte si galben pe cealalta, iar la final, negrul.

Cand se usuca si indepartezi benzile, poti aplica un strat de lac incolor, pentru fixare.

Flori roz

Combinatia dintre roz si alb este incantatoare si e ideala pentru o manichiura de primavara. Este un design simplu si elegant, care poate fi realizat in doar cativa pasi.

Ai nevoie de:

- oja alba

- oja roz

- oja violet

- o pensula subtire

Incepe prin aplicarea a doua straturi de lag de unghii alb, ca baza. Cu pensula subtire, creeaza florile roz cu violet. Finiseaza manichiura cu fixativ pentru unghii. Poti picta flori pe intreaga unghie, nu doar pe o parte.

Culori imprastiate

 

Ce poate fi mai simplu decat sa te joci cu pensula pe unghii fara sa te stresezi prea tare de rezultat? Foloseste-ti unghiile ca pe o panza de pictat alba sau neagra. Si imprastie pe ea diferite culori de oja.

Ai nevoie de:

- oja alba

- o perie de unghii

- lac de unghii albastru

- lac de unghii rosu

- lac de unghii roz

Aplica doua straturi de lac de unghii alb pentru baza. Cand s-a uscat, inmoaie peria de unghii in oja albastra si cu degetul aratator imprastie cativa stropi pe unghie. Repeta apoi cu celelalte culori. La final, aplica un strat de lac incolor.

Foto: stylecraze.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului