Machiaj & Cosmetica

#manichiura 2016 #culorile anului 2016 #manichiura

Manichiura in culorile anului 2016

Omul e in esenta o simfonie de culori, un suflet in toate nuantele lumii. Poate ca tocmai acesta a fost motivul pentru care moda a devenit in ultima vreme tot mai vie. Stim bine, insasi nuantele noastre preferate si modul in care le asortam pot spune multe, multe lucruri despre noi. Acestea vorbesc despre felul nostru de a fi, despre modul in care privim viata si, uneori, chiar despre pasiunile noastre.

 

Atunci cand vorbim despre valoarea unei culori intr-o industrie apropiata de zona de frumusete insa, nu putem sa nu ''aplecam urechea'' asupra a ceea ce are de spus Institutul Pantone, probabil autoritatea numarul unu in tot ceea ce tine de culori, nuante si cromatica. Stiti foarte bine, acestia si-au format deja de o lunga perioada obiceiul de a anunta la sfarsitul unui an calendaristic asa numita ''culoare a anului'' pentru anul urmator. Anul acesta insa am avut parte de o premiera. Astfel, pentru prima data in istoria sa, Pantone a ales nu una ci doua culori care sa ocupe locul de onoare pentru intreg anul 2016. Daca anul trecut distinctia i-a fost atribuita deja celebrei Marsala, o nuanta predominant tomnatica, anul acesta vorbim despre doua nuante care nu doar ca se armonizeaza reciproc si se complementeaza dar care sunt si potrivite pentru fiecare sezon: Rose Quartz si Serenity.

Putem de altfel vorbi si despre un veritabil castig pentru domeniul manichiurii, intrucat vom avea anul acesta ocazia de a ne impodobi unghiile in tonuri calde (precum imbratisarile) de roz dar si in nuante reconfortante si linistitoare de bleu deschis care sa ne ofere sentimentul de seninatate.

Putem chiar opta pentru un mix intre cele doua pentru ca acestea, asa cum am scris si mai sus, se armonizeaza perfect, dand sentimentul unei simbioze parca predestinate.

Indiferent de alegeri, e clar ca avem posibilitatea de a alege din o multime de tonuri care sa ne puna in valoare unghiile si look-ul, ajutandu-ne sa zambim din toata inima si din fiecare por al fiecarui buric al degetelor noastre deasupra carora vor trona nail art-uri superbe in culorile anului.

In cazul in care va faceti griji cu privire la locurile din care va veti putea achizitiona superbele rose quartz respectiv serenity, mai ales pentru ca anul acesta abia a inceput, nu va faceti probleme, le gasiti pe amandoua, intr-o sumedenie de tonuri distincte de altfel, alaturi de o gramada de produse noi, inovative si profesioniste dincolo de toate, pe www.nailshop.ro


Advertorial



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului