Machiaj & Cosmetica

#unghii #manichiura #vara 2011

Manichiura de vara

Dominatia pastelurilor, a nuantelor metalice si a celor nude continua in aceasta vara. Afla care sunt cele mai importante tendinte de manichiura pentru vara 2011 .

Culorile verii pentru lacurile si oja de unghii nu difera complet de trendurile propuse de stilisti pentru primavara, insa te ajuta sa-ti pui in valoare unghiile cat mai bine, pentru a le transforma in cel mai reusit accesoriu al tinutei tale.

Nuantele delicioase alese de stilisti se poarta in aceasta vara in varianta lucioasa, pentru un look feminin si rafinat.

Chiar daca manichiura frantuzeasca ramane in tendinte si in acest sezon, capteaza atentia celor din jur cu nuante bogate si stralucitoare care sa-ti impodobeasca unghiile pe timpul verii.

Culoarea perfecta pentru oja este cea care iti da incredere in tine si te face sa te simti sexy. Daca nuantele noi nu sunt pe placul tau, rosul aprins ramane si el in preferintele stilistilor pentru vara 2011 .

Vezi cele cinci culori "hot" ale verii pentru unghii:

Sursa foto: Refinery29.com

Nude natural

 

Lacul de unghii nude este in topul stilistilor pentru 2011. Aspectul natural al unghiilor vopsite cu oja nude este atat proaspat cat si provocator . Daca alegi o nuanta nude , evita lacurile de unghii mate, cea mai buna alegere sunt cele cu aspect foarte lucios.

Sursa foto: Refinery29.com



Albastru pal

 

Nuantele deschise de albastru sunt o alta culoare potrivita pentru vara, dupa ce primavara a fost dominata de nuante verzui.

Sursa foto: Refinery29.com


Roz piersica

 

Cauti cea mai potrivita culoare pentru unghii care sa-ti puna in valoare bronzul? Rozul piersica este cea mai potrivita alegere pentru vara daca planuiesti sa te bronzezi in acest an.

Sursa foto: Refinery29.com


Lavanda

 

Nuantele prafuite de mov si de lavanda arata fantastic cu cele mai multe nuante de piele.

Sursa foto: Refinery29.com



Gri otel

 

Nuantele metalice continua sa fie in preferintele stilistilor dupa ce au debutat in forta in aceasta primavara.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului