Machiaj & Cosmetica

#kit oja #ingrijire maini #oja semipermanenta #oja

Maini bine ingrijite si o manichiura stralucitoare cu un kit oja semipermanenta

Economisirea timpului si a banilor este posibila cu putina practica si cu propriul kit oja semipermanenta. Unghiile bine ingrijite sunt inca un indicator important al frumusetii feminine. Din acest motiv, multe femei isi coloreaza unghiile de mai multe ori pe saptamana. Unele merg la salonul de manichiura, iar altele utilizeaza unghii cu gel. Pe de o parte exista durata fiecarei sesiuni pentru realizarea manichiurii, iar pe de alta parte costurile lunare. In plus, unghia naturala (cand este folosita necorespunzator) este puternic stresata.

Daca vrei sa-ti faci singura manichiura, poti alege un kit oja semipermanenta. Este o metoda blanda pentru unghii, culoarea dureaza mai mult si o poti face cu usurinta acasa. Acest tip de oja este rezistenta la zgarieturi, dureaza cel putin 14 zile si poate fi indepartata cu usurinta cu un agent special de indepartare a lacului de unghii. Exista acum o gama intreaga de kit-uri oja semipermanenta.

Ce trebuie sa contina un kit oja semipermanenta

Un kit oja semipermanenta trebuie sa contina toate componentele necesare pentru a realiza cu succes o manichiura de calitate. In general, un kit oja semipermanenta este de buna calitate si trebuie sa contina un strat de baza, un strat de finisare, pila de unghii, lampa UV/LED, un produs de indepartare a ojei semipermanente potrivit, cel putin 2-3 culori de oja semipermanenta pentru a realiza o manichiura de calitate.

Un kit oja semipermanenta de inceput este deosebit de potrivit pentru fetele care nu au experienta. Ofera toate accesoriile necesare pentru manichiura perfecta si optica eleganta. Asadar, daca te bazezi si pe design, atunci alege un set mai complex. Kit-ul poate include circa sase culori diferite de oja semipermanenta, precum si un strat de baza si un strat superior. In plus, sunt incluse pile, gel pentru indepartarea stratului anterior si diverse accesorii pentru unghii. Setul este, desigur, completat cu importanta lampa UV pentru unghii. Este perfect pentru orice femeie care nu vrea sa faca rabat de la nimic. Pasii de aplicare sunt, de asemenea, explicati in detaliu folosind instructiunile.

Ce poti face cu un kit oja semipermanenta?

Cu orice kit oja semipermanenta iti poti infrumuseta unghiile acasa. Orice kit poate fi recomandat fara ezitare, pentru ca oja semipermanenta, evoca unghii bine ingrijite si frumoase pentru mai mult de 10 zile, fara a se ciobi sau zgaria. Toate kit-urile de oja semipermanenta au acest lucru in comun. O diferenta care iese in evidenta este raportul pret/calitate. Cu toate accesoriile necesare, o lampa UV si o selectie uriasa de culori, un astfel de kit oja semipermanenta este potrivit atat pentru incepatoare, cat si pentru profesionistele cu experienta de la salon. Oja semipermanenta este solutia perfecta pentru cele care doresc un rezultat mai durabil decat oja traditionala, dar mai putin solicitanta decat unghiile cu gel. Este usor de aplicat, dureaza cel putin doua-trei saptamani si se indeparteaza usor.

Manichiura perfecta este visul oricarei femei: mainile bine ingrijite si unghiile stralucitoare sunt intotdeauna o carte de vizita buna pentru toate ocaziile. Pentru a obtine un rezultat bun, fie ca iti faci o manichiura acasa sau lucrezi la salon, este important sa alegi oja potrivita care sa reziste mult timp, dar sa fie si usor de aplicat si indepartat. In aceste cazuri, un kit oja semipermanenta iti va fi la indemana.

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare