Machiaj & Cosmetica

#make-up #machiaj #stil #machiaj si cosmetica #machiajul ochilor albastri

Machiajul ochilor albastri: cum ii scoti in evidenta

Machiajul ochilor albastri are un efect senzational in masura in care adauga profunzime privirii prin accentuarea pigmentului fermecator al irisului. Asadar, strategiile tale vizeaza alegerea nuantelor care sa flateze culoarea naturala a ochilor. Iata cum ii pui in evidenta prin trucuri simple de infrumusetare.

Ochii albastri sunt, fara doar si poate, idealul estetic al multor persoane. Majoritatea sfaturilor pentru realizarea acestui tip de machiaj se refera la aceasta culoare in general, desi ea poate avea mai multe tonalitati. Prin urmare, identificarea acestui detaliu foarte important inseamna un prim pas spre performanta obtinerii unei imagini fara cusur.

Dar cum iti definesti in mod corect nuanta , pentru un machiaj impecabil? Afla aceasta informatie pretioasa analizand cele 4 nivele albastrului irisului.

Nuantele ochilor albastri

  • Albastrul inchis: ochii tai au culoarea safirului? In acest caz, poti folosi aproape orice nuanta a fardului de pleoape, pana si cele mai puternice culori.
  • Albastrul de intensitate medie: ochii tai au culoarea cerului senin de vara? Poti purta orice nuanta deschisa si toate nuantele mediu-pigmentate, insa culorile tari te vor avantaja doar pentru contur.
  • Albastrul deschis: daca nuanta ochilor tai este un bleu deschis, ai observat cu siguranta ca nu toate paletele cromatice te avantajeaza. Alege culori foarte pale, pastelate si medii, insa evita in totalitate culorile intense.
  • Albastrul-gri: o culoare controversata a ochilor este albastrul-gri, care isi modifica intensitatea in functie de hainele pe care le porti. Nici in acest caz, fardul inchis nu este recomandat.

Nuantele fardului pentru ochii albastri

O nuanta neutra de bronz arata exceptional de fiecare data in machiajul ochilor albastri. Pentru un look reusit de seara, incearca sa folosesti violetul si diferitele nuante ale lavandei. Dozeaza intensitatea culorii in functie de nuanta specifica a ochilor tai (cu cat este mai deschisa, cu atat mai putin va "suporta" culorile inchise).

Oranjul iti va complimenta intotdeauna privirea, fiind potrivit si pentru accentuarea pometilor. Argintiul pe mijlocul pleoapei, "umbrit" de o nuanta mai inchisa, este de asemenea o alegere inspirata. Combinatia de galben-albastru flateaza cel mai bine ochii albastri.

Rozul pal si movul avantajeaza de asemenea ochii albastri, asa ca nu te sfii sa incerci toata gama de combinatii cu aceste culori fermecatoare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare