Machiaj & Cosmetica

#machiaj #machiaj si cosmetica #machiaj vedeta #machiaj sarbatori #tendinte machiaj

Machiajul de sarbatori: inspira-te din stilul vedetelor

Machiajul stralucitor este, fara doar si poate, tendinta majora a sezonului toamna-iarna 2011/2012. Daca nu stii ce imagine sa adopti pentru evenimentele speciale la care vei participa de sarbatori, inspira-te din stilul vedetelor care si-au adaptatat deja stilul de machiaj celor mai proaspete trenduri de la Hollywood.

Pielea radianta, buzele de un rosu sangeriu si genele expresive, puse in evidenta cu ajutorul unui rimel negru-carbon, fac parte din alegerile actuale ale divelor care se bucura de notorietate in showbiz-ul international: Adriana Lima , Jasmine si .

Adriana Lima

Supermodelul brazilian Adriana Lima este asociata deseori cu titlul de " ". Acest lucru nu este deloc suprinzator, cata vreme vedeta stie sa-si afiseze un look fara cusur la fiecare aparitie in public.

Sezonul acesta, Adriana mizeaza pe machiajul stralucitor, realizat cu ajutorul iluminatorului de ten, fondului de ten cu particule care reflecta lumina, fardului de obraz sidefat in nuante rozalii si tusului de ochi auriu aplicat pe ambele pleoape.

Adapteaza-ti machiajul de sarbatori intocmai exemplului oferit de supermodel si adauga profunzime privirii cu ajutorul creionului dermatograf gri inchis, negru, maro sau bleumarin. Nu uita sa adaugi un plus de volum genelor aplicand rimelul in doua straturi si un transparent. In acest fel, vei obtine un machiaj modern si natural, potrivit atat pentru timpul zilei, cat si pentru evenimentele nocturne.

Foto: becomegorgeous.com

Jasmine

Cantareata Jasmine a ales un machiaj cu aer vintage, stil care va ramane in voga inclusiv anul viitor. Pentru realizarea unui look de diva retro, accentueaza-ti privirea folosind in mod exclusiv tusul de ochi si rimelul. Pentru buze, ai nevoie de o nuanta indrazneata precum rosul aprins, iar obrajii vor arata grozav daca sunt pusi in evidenta cu un fard rosu-portocaliu.

Foto: becomegorgeous.com

Selena Gomez

Starul Disney, Selena Gomez, a facut furori la premiile MTV EMA 2011 cu machiajul sau spectaculos. Pentru a obtine aceeasi reactie din partea celor din jur la o petrecere de sarbatori, opteaza pentru stilul "smokey-eyes" la nivelul privirii, folosind un inchis in centrul pleoapelor si nuante metalice de gri sau auriu spre colturi.



Aplica mascara din abundenta si echilibreaza machiajul cu un rozaliu si un luciu de buze roz deschis.

Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare