Machiaj & Cosmetica

#machiaj #make-up #nunta #mireasa #vedete

Machiajul de nunta, inspirat din stilul vedetelor

Pentru ca o mireasa imbracata in alb ne inspira intotdeauna puritate si frumusete, si machiajul acesteia trebuie sa fie pe masura. Christina Aguilera, Marylin Monroe, Cameron Diaz, Britney Spears ori Lindsay Lohan sunt doar cateva dintre vedetele de la care ne putem inspira cand vine vorba de un machiaj demn de o mireasa.

 

Buze rosii ca ale Christinei Aguilera

Christina Aguilera este un exemplu in acest sens. La nunta ei a avut un machiaj inspirat parca din povestea cu Alba ca Zapada (cu exceptia faptului ca ea este blonda si nu bruneta). A avut tenul alb, foarte frumos pus in evidenta, iar accentul a fost pus pe buze. S-a folosit un rosu aprins, iar machiajul a fost in totalitate magnific. Alte exemple in acest sens pot fi Marilyn Monroe ori Cameron Diaz, personaje ce au optat pentru acest machiaj in cele mai multe aparitii pe covorul rosu.

Obraji rumeni ca ai lui Britney Spears

Britney Spears adopta de cele mai multe ori un machiaj natural in care pometii sunt pusi in evidenta. Este un make-up clasic, pe care foarte multe mirese il prefera, doar ca de obicei culoarea blushului pentru obraji este roz ori trandafiriu. In momentul in care optezi pentru un astfel de machiaj, nu este recomandat sa mai evidentiezi puternic ochii ori buzele. Cea mai buna parte a unui astfel de machiaj simplu este ca il poti realiza chiar tu, acasa, cu produsele tale.

Ochi expresivi ca ai lui Lindsay Lohan

Poate ca nu este Lindsay Lohan un personaj care sa ne duca cu gandul intr-o lume a basmelor, insa cu siguranta stie sa isi puna in valoare ochii. Daca si tu ai ochi cu care te mandresti, poti incerca sa faci un machiaj care sa ii evidentieze, lasand in “umbra” buzele si pometii. In functie de culoarea ochilor tai, poti opta pentru diverse culori, cele mai norocoase fiind femeile care au ochii caprui, deoarece se pot asorta cu orice nuanta.

Sfaturi importante:

Tenul trebuie pregatit cu trei saptamani inainte de ziua nuntii asa ca lasa-l sa respire cat mai mult posibil. Evita machiajul, curata-l si hidrateaza-l seara de seara, inainte de culcare.

Inainte de aplicarea machiajului ai nevoie de un produs care sa il ajute sa reziste pe fata, iar apa termala este cea mai buna. Aplica putina din aceasta inainte de a te machia.

Ai nevoie de un fond de ten care sa aiba o textura usoara si sa nu iti incarce fata. In acest sens puteti incerca unul dintr urmatoarele: Recover Foundation de la Rimmel, Traslucide de la L’oreal ori Maybelline Dream Matt mousse. Daca nu vrei sa optezi pentru un fond de ten poti folosi o crema matifianta (mai usor de aplicat, mult mai lejera, iar efectul e foarte natural). De asemenea, ai nevoie de o pudra cu care sa iti retusezi din cand in cand machiajul pentru a rezista cel putin 12 ore.

Rujul trebuie si el sa fie rezistent la transfer pentru ca altfel vei fi nevoita sa mergi la baie din ora in ora pentru a-ti reimprospata machiajul. Acest lucru nu inseamna insa ca trebuie sa iti iei toate produsele de machiaj la tine. Roag-o pe mama ori pe prietena ta sa aiba grija de fardurile tale si sa te anunte atunci cand ai nevoie sa mergi la baie pentru a-ti “pudra nasul”.

Daca inca nu esti hotarata pentru ce fel de machiaj sa optezi ori daca nu esti sigura care dintre acestea ti se potriveste, trebuie sa faci cateva probe cu cateva zile inainte de nunta. In acest mod vei stii sigur care tip de machiaj ti se potiveste si nu vei intra in panica cu o ora inainte pentru ca, de exemplu, buzelor tale nu li se potriveste rujul rosu ori pentru ca ochilor tai nu le sta bine cu fard albastru.

Cu un look de vedeta vei avea in mod sigur dispozitia perfecta, o nunta fabuloasa si fotografii demne de aratat nepotilor.

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare