Machiaj & Cosmetica

#machiaj #cosmetica #machiaj arabesc #tendinte machiaj

Machiajul arabesc, noua tendinta a verii 2013

Daca vrei sa surprinzi cu look-ul tau la o petrecere rafinata, nu ezita sa iti realizezi un machiaj in stil arabesc, care iti va oferi o senzualitate debordanta si o eleganta greu de egalat. Machiajul arabesc este recomandat in general pentru seara si in special pentru evenimentele mai sofisticate. Acest tip de machiaj se caracterizeaza printr-un contur extravagant si dramatic al ochilor, prin pometi stralucitori si buze extrem de senzuale, care raman insa in paleta nuantelor naturale. Iata cum iti poti realiza un machiaj arabesc spectaculos, perfect pentru aceasta vara:


1. Curata tenul

Inainte de a incepe sa aplici machiajul, ai grija ca fata ta sa fie perfect curata. Machiajul arabesc se caracterizeaza in primul rand prin perfectiune, de aceea tenul tau trebuie sa fie fara nicio impuritate.


2. Fondul de ten

Urmatorul pas pe care trebuie sa il faci in realizarea machiajului arabesc este aplicarea fondului de ten. Foloseste un fond de ten in functie de tipul pielii tale. Daca nu ai mari probleme cu tenul, aplica un fond de ten lichid, usor, care sa nu iti incarce prea mult fata. Daca ai insa un ten cu probleme, acneic, utilizeaza un fond de ten solid, care are o putere mai mare de acoperire. Ai grija, de asemenea, ca nuanta acestuia sa nu fie foarte inchisa.


3. Ochii

Pentru machiajul arabesc, ochii sunt cei mai importanti. Mai intai, acopera-ti cearcanele cu un fard intr-o nuanta dechisa, precum portocaliul. Pentru ca fardul sa nu se intinda, aplica pe pleoape un primer. Pentru machiajul ochilor ai nevoie de nuante reci, precum negru, gri sau maro. Incepe sa aplici pe pleoape mai intai o nuanta de gri deschis, apoi o nuanta de maro sau rosu, iar la final aplica eyelinerul negru si mascara. Pentru a da un aspect si mai dramatic ochilor tai, poti folosi genele false.


4. Blush stralucitor

Pentru a da putina prospetime si stralucire machiajului, aplica pe pometi un blush stralucitor, chiar lichid daca tenul tau nu este gras.

Pentru buze, la machiajul arabesc trebuie sa folosesti fie nuante de roz, cat mai naturale, fie de rosu aprins. Utilizeaza insa rujuri care dau volum buzelor, pentru mai multa senzualitate.



Sursa foto: eyeshadowlipstick.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare