Machiaj & Cosmetica

#machiaj tineresc #machiaj primavara #machiaj

Machiaj tineresc pentru primavara

Machiajul perfect este intotdeauna obtinut prin urmarea pasilor obisnuiti, folosind produse de calitate si, cel mai important, adaptarea imaginii la ocazie si varsta. Daca ceea ce cauti este un machiaj pentru tenul tau tanar, arunca o privire asupra urmatoarelor stiluri si inspira-te pentru noul tau look.

Sa arati fabulos nu este intotdeauna relationat cu genele bune, machiajul poate fi perfect incat sa te poata ajuta sa schimbi imaginea de la zi la seara, accentuand trasaturile frumoase. Oricum, varsta ar trebui sa joace un rol important in alegerea machiajului, asa ca daca tu cauti un machiaj modern fara varsta, priveste aceste optiuni inspirate de pe podiumuri.

Ca diferenta dintre machiajul de zi si cel de seara avem luminozitatea unui machiaj tineresc, incat tenul tanar nu va arata frumos daca ii sunt aplicate tone de machiaj. Tenul tanar este ceea ce cauta femeile cand se machiaza, asa ca de ce sa acoperim ceea ce avem deja?

Cu un machiaj al ochilor delicat si senzual nu poti da gres, deci daca vrei sa iti scoti ochii in evidenta asigura-te ca folosesti creionul de ochi. Aplica dermatograful pe linia interioara a genelor pentru un efect mai intens. Pentru a obtine un look echilibrat aplica un fard de obraz bogat colorat pe obraji, incat sa abordezi un aspect sexy care atrage atentia. Pastreaza buzele delicate si naturale, folosind un balsam simplu sau un ruj in culori nude.

Imaginea fara machiaj nu da gres niciodata, asa ca fii naturala, asigura-te ca acoperi imperfectiunile si infrumusetezi pielea folosind nuante naturale. Foloseste un anticearcan pentru a acoperi orice imperfectiune, incat pentru ca acest look sa fie uimitor, ai nevoie de o piele fara defecte. Aplica putin iluminator pe pometi, pentru a da stralucire trasaturilor tale, o aparitie mai proaspata care face toata diferenta si aduce o culoare naturala a buzelor in prim plan. Termina imaginea curband genele si aplicandu-le un strat de mascara subtil, incat astfel vei ajunge sa porti un look modern natural.

Buzele colorate pot da un aspect sexy si exista o multime de nuante stilate din care poti alege, optand pentru o culoare care va complimenta pielea. Buzele de capsuna arata fabulos si se potrivesc perfect cu un machiaj minimal, asa ca alege cea mai potrivita nuanta pentru tine. Pastreaza pielea perfecta, aplicand fondul de ten, pentru a echilibra tenul si putin fard de obraz in ton de roz/piersica, pentru un aspect nevinovat care aduce zambete. Aplica un creion alb pe linia interioara a genelor pentru a crea iluzia de ochi mai mari si acum vei fi gata de plecare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare