Machiaj & Cosmetica

# idei machiaj Halloween #machiaj halloween #machiaj

Machiaj simplu de Halloween! 5 idei din care sa te inspiri! Le poti face chiar tu!

Atunci cand trebuie sa mergi la o petrecere de Halloween si nu stii ce anume sa porti sau nu ai avut timp sa te pregatesti din timp, poti sa recurgi la trusele tale de make-up pentru a reusi sa te costumezi. Ceea ce poti sa faci este sa alegi niste variante simple si de efect, pe care sa le poti stapani in mod garantat, fara a avea niste cunostinte solide in lumea machiajului. Iata cateva exemple din care sa te inspiri si pe care poti sa le reproduci cu usurinta:

1. Machiajul tip leu

Acest tip de machiaj te va transforma imediat intr-un personaj feroce, dar senzual in acelasi timp. Tot ce iti trebuie este un tus negru, un creion de ochi negru si fard alb. Vei trasa cu tus conturul ochilor intr-un mod feminin si alungit, marind cu fard alb interiorul ochiului, pentru a da senzatia de ochi de felina. Apoi iti vei trasa simplu cu creionul negru buza de sus si varful nasului, luand forma de leu. Poti sa adaugi si cateva puncte ce indica mustatile.

2. Jumatate de craniu

Desi pare a fi mai complicat, este cu adevarat simplu si nu ai nevoie de multe ustensile pentru a reusi sa duci la bun sfarsit acest machiaj. Ceea ce trebuie sa ai in trusa ta este o vopsea de fata alba, una neagra si o pensula de precizie. Si asta este tot pentru a avea acest rezultat. Poti sa si accesorizezi totul pentru un efect mai special.

3. Vampir

Aceasta este una dintre variantele cele mai simple de machiaj, ce implica doar un accent pe zona ochilor cu tus negru sau cu creion de ochi negru in exces si un ruj rosu intens, care poate sa fie pus si sub forma de sange pornind de la gura pana la barbie. Se poate si picta cu pensula si cu vopsea pentru fata in cazul in care exista aceste lucruri in trusa de make-up.

4. Batman

O alta varianta simpla si de efect este aceea a construirii unei masti tip batman pe fata cu ajutorul machiajului. Este simplu de realizat, nevand nevoie de mai mult decat de vopsea de fata neagra. In cazul in care nu exista, se poate improviza cu ajutorul creionului negru de ochi cu care se traseaza un contur si a unei culori negre stil fard praf, cu care se umple acel contur. Totul este imediat gata!

5. Sirena

Un alt personaj iubit de femei este sirena. Un machiaj pentru a avea costum de sirena implica fard albastru si sidefat. Se poate pune si un ruj albastru, iar in cazul in care el nu exista se poate recurge la acelasi tip de fard, care se preseaza peste un ruj lichid sau cremos de culoare buzei. Astfel ca efectul fardului va fi mai de durata decat in cazul in care este pus simplu, fara nici un fel de ajutor care sa il lipeasca.

Surse foto: youtube.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului