Machiaj & Cosmetica

#make-up #machiaj #stil #stil feminin #machiaj de vedeta #trucuri machiaj

Machiaj si coafuri de vedeta pe care sa le incerci acasa

Opinia comuna este aceea ca o imagine impecabila poate fi obtinuta numai cu ajutorul profesionistilor. Din aceasta cauza, femeile sunt refractare in a incerca sa-i puna singure in valoare frumusetea, indiferent de calitatea produselor cosmetice pe care le au la dispozitie. Dar cum un bun exemplu poate face minuni, iata cateva idei de machiaj si coafuri de vedeta pe care sa le incerci acasa.

Inarmeaza-te cu toate componentele trusei tale de machiaj si lasa artista din tine sa iasa la iveala.


Jessica Alba

Daca ai tenul mai inchis la culoare, incearca sa copiezi machiajul actritei Jessica Alba. Pentru baza, ai nevoie de un fond de ten in nuanta caramelului, pe care sa il fixezi cu cateva tamponari de pudra translucida mata.

Pometii vor fi pusi in valoare cu ajutorul unui fard de obraz intr-o nuanta delicioasa, in ton cu mierea de albine. Pentru ochi, ai nevoie de un fard de pleoape de gri-perlat, pe care sa il aplici atat pe pleoapele superioare, cat si pe cele inferioare. Doua straturi de rimel iti vor accentua cu succes privirea.

Pentru buze, foloseste un luciu natural, intr-o nuanta de liliac pal.

Ashley Greene

O coafura foarte sexy si arhitecturala este cea purtata de actrita Ashley Greene. Primul pas in recreerea acestui look este sa aplici cateva pulverizari de spray anti-umezeala de la mijlocul firelor de par spre varfuri, care sa controleze volumul podoabei tale capilare.

Apoi, traseaza o carare laterala pe diagonala, astfel incat parul tau sa fie impartit in doua sectiuni inegale. Aranjeaza suvita bretonului dupa ureche si lasa restul parului sa cada liber in partea dominanta, transferand intreaga coafura pe umarul stang. Daca vrei sa obtii un rezultat impecabil, foloseste placa de par pentru a indrepta toate suvitele. Fixeaza coafura cu un spray rezistent si bucura-te de look-ul de vedeta.



Foto: ivastic.com

Blake Lively

Esti adepta stilului romatic si discret? Atunci exemplul actritei Blake Lively se va potrivi perfect cu personalitatea ta.

Pregateste-ti tenul sa straluceasca aplicand inainte un iluminator hidratant. Ascunde apoi micile imperfectiuni cu un fond de ten translucid, a carui prezenta sa fie sesizabila cu greu. Marcheaza punctele-cheie ale chipului cu pudra bronzanta in culoarea coralului de desert, apoi accentueaza-ti pometii cu un fard de obraz rozaliu.

Pentru ochi, alege un machiaj "smokey-eyes" cu bej si gri-albastrui care iti va contura in mod armonios privirea. Buzele au nevoie de un ruj hidratant maro-rozaliu sau bej inchis.

Foto: ivastic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului