Machiaj & Cosmetica

#ingrijire ten #ten sensibil #ten

Ingrijire delicata pentru tenul sensibil

Tenul sensibil reprezinta una din marile provocari ale vietii tale? Pielea sensibila este reactiva, fragila sau alergica si se poate irita la contactul cu produse neadecvate, astfel putand aparea eczemele, roseata sau alergiile.

Pasul esential in rutina de ingrijire este curatarea, folosind produse cosmetice hipoalergenice, cu formule delicate si blande, concepute special pentru tenul sensibil. Aplicate dupa curatare, produsele de ingrijire au ca obiectiv protectia si mentinerea hidratarii.

OXYANCE a creat gama Soothe Sensitive Skin, cu formule speciale ce alina sensibilitatea tenului si asigura starea de bine a pielii in fiecare zi. Bazandu-se pe o formula defensiva, produsele contin apa termala din Alpi, bogata in minerale si oligoelemente esentiale active, binefacatoare pentru piele.

Din gama fac parte:

Apa termala: calmeaza tenul si ii ofera prospetime si vitalitate; poate fi folosita ca lotiune tonica (pentru calmarea arsurilor solare si a iritatiilor dupa epilare sau ras), in make-up (pentru fixarea fondului de ten), pentru reducerea rosetii, pentru calmarea eritemului fesier la bebelusi. Pret: 30,99 ron (150 ML)

Mousse de curatare: spuma delicata curata tenul fara sa il irite, datorita acizilor exfolianti si a ingredientelor cu proprietati anti-inflamatoare si anti-bacteriene; contine ulei de argan, extract de ovaz si uree (hidrateaza si tonifica tenul, prevenind aparitia ridurilor). Pret: 48,99 ron

Lotiune tonica: dizolva orice urma de Lapte demachiant, tonifica pielea si confera stralucire tenului. Pret: 46,99 ron (200 ml)

Demachiant de ochi: inlatura delicat machiajul si totodata tonifica pielea fina din jurul ochilor. Pret: 45,99 ron (125 ml)

Crema pentru ten sensibil si delicat: asigura starea de bine a pielii reactive, protejand-o impotriva stresului urban; este imbogatita cu Acid hialuronic (care ajuta la mentinerea apei in tesuturi), Ulei de avocado (care hidrateaza pielea in profunzime), Ulei de argan bogat in steroli (care ii confera proprietati antioxidante, eficiente in reducerea ridurilor). Pret: 57,99 ron (50 ml)

Crema pentru ten predispus la roseata: special conceputa pentru tenul fin, sensibil, predispus la roseata la contactul cu frigul, caldura, mancarea condimentata; contine filtre UV ce micsoreaza permeabilitatea capilarelor, protejeaza pielea de agresiunile mediului exterior si relaxeaza tenul. Pret: 57,99 ron (50 ml)

Lotiune micelara: imbogatita cu uleiuri esentiale de trandafir (trandafir de Damasc si rose de France), aceasta lotiune micelara curata in profunzime tenul sensibil, fara a afecta filmul hidrolipidic, care actioneaza ca o bariera impotriva agresiunilor externe. Pret: 46,99 ron

Servetele demachiante: cu o formula adaptata pH-ului natural al pielii, aceste servetele demachiante curata eficient impuritatile si indeparteaza delicat toate urmele de machiaj. Pret: 18,99 ron

Produsele OXYANCE sunt disponibile in famaciile Sensiblu si NU contin parabeni.

Pentru mai multe informatii, accesati: oxyance.com sau facebook.com/Oxyance.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare