Machiaj & Cosmetica

#vedete #coafuri # coafuri vedete #coafuri care intineresc

Inainte si dupa: 6 coafuri inspirate de la vedete care te vor intineri

Sa arati mai tanara cu zece ani poate fi uneori mai simplu decat ai putea crede. Vedetele stiu asta cel mai bine si invata de fiecare data din greselile pe care le fac atunci cand isi aleg tunsorile. Daca vrei sa arati mai tanara, te poti inspira din coafurile vedetelor, pentru a nu face aceleasi greseli ca si ele.


1. Amy Pohler

Bretonul poate ascunde ridurile de pe frunte, insa daca acesta nu este tuns corespunzator, te poate face sa arati neingrijit. Asadar, daca nu vrei sa gresesti, precum Amy Pohler, opteaza pentru un breton filat intr-o parte, care te va intineri vizibil. Dovada clara este schimbarea in bine a actritei, dupa modificarea coafurii.

 


2. Nicole Kidman

Uneori buclele pot fi tineresti, insa prea mult volum aminteste de stilul retro si, adesea, adauga niste ani in plus varstei tale. Nicole Kidman a optat pentru mai mult volum decat era cazul, ceea ce nu a avantajat-o deloc. In schimb, cand a ales doar putin volum la radacina firului de par si restul parului l-a pastrat drept, Nicole a afisat un look sofisticat si a parut mult mai tanara.

 


3. Emily Blunt

Blondul cenusiu nu a fost o alegere inspirata pentru Emily Blunt, intrucat a maturizat-o destul de mult. In schimb, nuanta saten ciocolata i-a oferit caldura tenului ei deschis si a intinerit-o vizibil.
 


4. Jennifer Lawrence

Nuantele foarte inchise iti pot intuneca destul de tare chipul, imbatranindu-te. Acest lucru i s-a intamplat si actritei Jennifer Lawrence, care a ales pentru parul ei tonuri de maro inchis. Odata ce si-a deschis culoarea parului si a ales un blond-miere, fata frumoasei actrite s-a luminat.

 


5. Scarlett Johansson

Actrita a adaugat ani in plus varstei reale in momentul in care a optat pentru o culoare inchisa a parului, pe care l-a strans intr-un coc. Cativa ani mai tarziu, Scarlett era intinerita vizibil, dupa ce si-a vopsit parul blond.
 


6. Katherine Heigl

Si in cazul actritei din Grey's Anatomy, volumul exagerat nu a avut rezultate favorabile. Insa parul aranjat si volumul tinut sub control o fac pe Katherine Heigl sa arate cu zece ani mai tanara.


Sursa foto: short-haircut.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare