Machiaj & Cosmetica

#truse de machiaj #make-up #machiaj #machiaj si cosmetica #machiaj vedete

Idei de machiaj inspirate din stilul vedetelor

Machiajul a fost niciodata atat de distractiv , precum o dovedesc chiar vedetele. Daca te afli in cautarea unor moduri noi de a-ti pune in valoare frumusetea naturala, inspira-te din stilul vedetelor de la Hollywood.

Celebritatile acorda o atentie deosebit machiajului, modei si imaginii lor in general, de aceea reprezinta intotdeauna un model demn de urmat atunci cand vrei sa arat senzational. Urmatoarele exemple se potrivesc perfect tuturor tipurilor de fizionomie si sunt usor de realizat acasa, fara ajutorul unui profesionist.

Frumusetea tusului de ochi si buzele rosii reprezinta reteta cea mai potrivita pentru un look cu adevarat reusit. Demi Lovato demonstreaza ca o simpla accentuare a ochilor cu eyeliner-ul te transforma pe loc intr-o adevarata zeita. In plus, pentru o imagine irezistibila, poti apela cu incredere la nuanta seducatoare de rosu aprins pentru buzele tale.

Ai grija totusi ca accentul de culoare scoate cu usurinta in evidenta orice imperfectiune a chipului, astfel ca este necesar sa aplici un iluminator de ten si un fond de ten cu putere mare de acoperire. In plus, imaginea lui Demi Lovato este potrivita in mod exclusiv evenimentelor speciale din timpul serii.



Foto: becomegorgeous.com

Selena Gomez

Eleganta, in cel mai desavarsit sens al sau, este stilul pe care il adopta de fiecare data frumusica Selena Gomez. Echilibrul perfect al accentuarii sporite a ochilor si a buzelor cu aspect natural face acest machiaj sa fie potrivit pentru orice ocazie formala.

O imagine incarcata de romantism si feminintate se poate obtinte prin machiajul de tip "smokey eyes", obrajii evidentiati cu o tenta delicata de stralucire si buzele rozalii. Daca ai tenul deschis la culoare, alege o paleta de nuante pastelate, de la nuante stinse de rosu pana la piersica semi-coapta.



Foto: becomegorgeous.com

Jennifer Hudson

In cazul in care nu te temi sa-ti arati frumusetea naturala, accentueaza-ti buzele cu o nuanta vibranta de fuchsia. Moderna, indrazneata si foarte feminina, aceasta culoare seducatoare ii avantajeaza din plin trasaturile cantaretei Jennifer Hudson. Foloseste tonuri neutre pentru pleoape si un eyeliner negru, pentru a spori efectul seducator al machiajului.



Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare