Machiaj & Cosmetica

#parfum #parfumerie #hip parfumery #hip-nose

Hip–nose, primul concept de hip perfumery din Europa si-a deschis portile!

Calea Dorobantilor 157 este noul punct de intalnire pentru indragostitii de parfumuri si produse cosmetice rare. Peste 20 de branduri inovatoare de parfumerie, cosmetica si make-up sunt prezentate in premiera in Romania.

O noutate absoluta este conceptul de “ bespoke perfumery” lansat mai intai in Statele Unite in doardoua magazine prestigioase Henri Bendel- New York si Fred Segal – Los Angeles si acum, pentruprima data in Europa, in hip- nose.

Veti intalni aici, intr-un cadru special, ce include o cabina pentru tratamente cosmetice si o alta pentru testat parfumuri, consultanti pregatiti sa va indeplineasca visul de a avea propriul parfum sau care sa va prezinte cele mai inovatoare solutii de infrumusetare, venite direct din capitalele
mondiale ale modei.

Sunteti pregatiti?

Memoire Liquide – Bespoke Perfumery

Memoire Liquide este un concept care propune iubitorilor de arome exclusiviste oportunitatea de a-si crea propriul parfum.

Cindy Crawford, Kate Beckinsale, Jennifer Garner, Nicole Ritchie si Brad Pitt sunt doar cateva dintre vedetele de la Hollywood pentru care parfumurile Bespoke sunt in topul preferintelor!

A fost lansat in 2006 la Fred Segal Studio in Los Angeles cu scopul de a introduce consumatorul pas cu pas in lumea mistica a parfumierilor prin participarea activa la crearea unui parfumunic si personalizat. Experienta incepe prin printr-un dialog purtat cu un mixologist in cadrul unei sesiuni de consultatie individuala . Mixologistul va ghida atent clientul catre un un parfum unic, numai al lui.

Impletirea dintre miros si memorie, stiut fiind ca aceasta conexiune sta la baza selectiei unui parfum, constituie fundamentul conceptului ce a devenit Memoire Liquide Bespoke Perfumery. Invariabil “explorarea” mirosurilor scoate la lumina amintiri latente ale unor povesti nespuse, sentimente si emotii profunde , secrete din alte lumi si, ceea ce este mai important in cazul creerii unui parfum nou, genereaza si incorporeaza viitoarele amintiri.

Acum, pentru prima oara in Europa, acest concept de mare succes este disponibil si in hip-nose.

Bellefontaine

Bellefontaine Switzerland este una dintre cele mai exclusiviste linii de produse cosmetice din lume avand o distributie extrem de limitata, rezervata celor mai selecte locatii. Eficienta produselor Bellefontaine este data de utilizarea a sapte ingrediente miraculoase:

1. Edelgen, un complex alcatuit din 7 compusi activi ce formeaza un cocktail nutritiv puternic ce protejeaza pielea impotriva radiatiilor UV, a frigului si deshidratarii

2. Apa glaciara, renumita pentru puritate si echilibru mineral

3. Extract din plante alpine cu proprietati de curatare uimitoare

4. Extract de Iris cu efect similar hormonilor estrogeni

5. Complexul celor trei ceaiuri cu propritati antioxidante remarcabile

6. Nanosfere ce actioneaza ca niste microrezervoare ce-si elibereaza substanta active treptat

7. Hexapeptide compuse din sase aminoacizi naturali ce regleaza glandele sebacee.

Incepand din aceasta toamna, hip- a intrat in clubul restrans al partenerilor Bellefontaine fiind  selectat sa reprezinte in exclusivitate aceasta casa de exceptie in Romania.

Despre Hip-Nose

Hip-nose este una dintre destinatiile de top pentru iubitorii de parfumuri si produse cosmetice oferind o incredibila selectie hip si branduri unice!
Indiferent daca prin hip intelegeti neconventional, cool, contemporan sau ceva de inalta calitate, suntem siguri ca hip-nose se va dovedi a fi toate de acestea si chiar mai mult ...

Situat pe unul dintre bulevardele cele mai importante comerciale ale Municipiului Bucuresti, acest concept inovativ ofera vizitatorilor sai o experienta unica in Romania si chiar in Europa, dispunand de unele dintre parfumurile cele mai ravnite, si cosmetice rare.

Posibilitatile sunt nelimitate la HIP-NOSE: Fie ca doriti sa va creati propriul parfum,sa descoperiti produse de make-up cu aspect natural, sa straluciti ca un star de cinema incercand produsele de ingrijire cele mai bune din lume , sau sa incercati un lac de unghii cu efect holografic...Ei bine, poti sa faci toate acestea la hip-nose!

Exprima-te liber! Be hip!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare