Machiaj & Cosmetica

#salvare ten #ten #gheata

Gheata o sa iti salveze tenul. Cum trebuie sa o folosesti pentru a avea o piele cat mai stralucitoare

Toate femeile au parte de unele zile in care totul parca nu merge asa cum trebuie. Machiajul nu arata bine, cearcanele dau de gol oboseala, iar tenul parca nu vrea sa fie stralucitor, asa cum majoritatea isi doresc. Din fericire, un ingredient simplu o sa te ajute de fiecare data si nu o sa te mai confrunti cu astfel de probleme.

 

Nu multe femei stiu ce beneficii uriase are gheata. Aceasta o sa redea prospetimea pielii, in timp ce previne aparitia ridurilor noi. Porii o sa fie micsorati, ba chiar inchisi, iar tenul tau o sa fie unul de invidiat. In acelasi timp, acest ingredient simplu o sa te scape de pungile de sub ochi, iar fondul de ten o sa se aseze mai bine.

Inainte de toate, asigura-te ca tenul tau este curatat in profunzime, apoi pune doua cuburi de gheata intr-o batista. Ulterior, cand bucata de material s-a umezit, aplica gheata pe ten, mentinand in fiecare zona timp de 2 minute, potrivit Girly.ro. Maseaza pielea prin miscari circulare si aplica o crema hidratanta. O sa vezi imediat schimbarile!

Sursa foto: Pixabay

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului