Machiaj & Cosmetica

#GetMetallic #machiaj #ruj

#GetMetallic si fii in tendinte in vara 2018!

Rujurile metalice sunt in tendinte in acest sezon, iar de curând am lansat sapte culori noi in gama #GetMetallic de la Cupio. Acestea sunt ca si textura rujuri lichide care odata aplicate pe buze devin mate cu un efect metalic de care ne-am indragostit pe loc. Datorita faptului ca devin mate, sunt foarte rezistente si astfel stau pe buze intreaga zi fara sa-ti faci griji ca nu mai ai ruj pe buze dupa doua-trei ore. Sunt ideale pentru un machiaj special si pentru a-ti transforma un machiaj de zi intr-unul de seara in doar câteva secunde. Textura metalizata este in tendinte inca de anul trecut si continua sa fie un must have si in sezonul urmator atât pentru machiajul buzelor cât si cel al ochilor.

Frumusetea machiajului si a acestor rujuri metalice consta in faptul ca au mai multe utilitati in functie de culoarea pe care o alegi si de creativitatea personala. Astfel, acestea pot fi folosite atât pentru scopul lor principal, si anume pe buze, cât si pe pleoape ca si baza pentru farduri sau pur si simplu singure pentru un look stralucitor si luminos. De asemenea, pot fi aplicate si ca fard de obraz sau iluminator, bineinteles ca trebuie tinut cont de culoarea aleasa.

Cele sapte culori noi din gama #GetMetallic sunt vibrante si indraznete, speciale pentru sezonul de vara. Aplicarea acestora este facilitata datorita formei ascutite a aplicatorului care ajuta la obtinerea unui contur perfect al buzelor, iar pigmentii metalici din compozitia acestora confera stralucire si volum.

Noile culori sunt: #HappyFuchsia, #CallMeRuby, #TweetieRed, #ChocolateBff, #FollowVenus, #TagBerry si #SignInk.

#HappyFuchsia este un roz perlat cu particule stralucitoare, are o acoperire mare si o culoare intensa. Este potrivit atât pentru un machiaj de zi cât si pentru un machiaj de seara.

#CallMeRuby este acel rosu perfect si intens care este potrivit tuturor tipurilor de ten. Pigmentatia este mare si astfel are o acoperire perfecta inca de la aplicarea unui singur strat. Este potrivit unui machiaj de zi indraznet purtat impreuna cu un machiaj foarte natural al ochilor si pentru seara completeaza perfect un look cu linie de tus sau un soft smokey in nuante calde de auriu si maro.

#TweetieRed este un rosu caramiziu inchis foarte pigmentat. Este potrivit pentru un machiaj de zi cu un look foarte natural in ce priveste tenul si ochii si pentru un machiaj de seara.

#ChocolateBff este un maro cald rosiatic cu particule stralucitoare aurii, pigmentatie mare, perfect pentru buze delicioase cu aspect de ciocolata. Arata foarte bine si aplicat la ochi pentru a crea un machiaj smokey eyes natural. Se aplica pe pleoapa mobila, iar apoi se blenduie cu o pensula pufoasa pentru a uniformiza culoarea si pentru o finisare perfecta.

#FollowVenus este un violet intens cu particule stralucitoare metalice. Avantajeaza foarte mult persoanele cu ochii albastri si verzi deoarece evidentiaza si mai mult culoarea ochilor prin contrast.

#TagBerry este un mov intens cu particule de glitter roz. Este potrivit unui machiaj de seara indraznet, urban. Poate fi folosit si ca fard de pleoape pentru a crea un smokey eyes colorat. Se aplica pe pleoapa, iar apoi se uniformizeaza culoarea cu o pensula pentru blending cum este pensula Cupio #34 pentru un finish perfect.

#SignInk este un mov albastrui dedicat special persoanelor indraznete, iar purtându-l obtii un look foarte fresh, urban.

Daca optezi pentru un machiaj intens al buzelor, iti sugeram ca restul machiajului, ochii si pometii, sa fie in tonuri neutre, luminoase pentru a crea o armonie in machiaj.

Inainte de aplicarea rujurilor care devin mate pe buze, este indicat sa se faca un gomaj al buzelor pentru a indeparta celulele moarte, iar apoi sa se aplice o baza hidratanta pentru ca buzele sa fie pregatite inainte, astfel se evita aspectul de buze uscate la câteva ore dupa aplicare.

Rujurile metalice se indeparteaza foarte usor cu un demachiant pentru machiajul rezistent.

Avantajele folosirii rujurilor metalice consta in faptul ca sunt foarte rezistente datorita texturii mate, ofera volum deoarece contin particule stralucitoare si se aplica foarte usor pe buze datorita aplicatorului.

In total sunt 12 nuante diferite, se gasesc culori pentru fiecare preferinta, de la auriu la violet inchis si de la rosu la maro ciocolatiu. Toate nuantele se gasesc aici.

#GetMetallic si fii stralucitoare!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare