Machiaj & Cosmetica

#cupio.ro #machiaj #gene #cosmetica #gene false #cupio

Genele false individuale de la Cupio, cel mai usor si rapid de aplicat

Utilizarea de gene false individuale a devenit astazi un "must have" pentru un look perfect, de cand specialistii in frumusete au ajuns sa creeze adevarate opere de arta din aceste accesorii de machiaj unice. O privire accentuata corespunzator de gene lungi si arcuite este intotdeauna extrem de seducatoare, astfel ca ar fi pacat sa nu profiti si tu de acest mic artificiu de beauty.

Ti-e teama ca nu stii cum sa aplici corect genele false? Cupio iti demonstreaza ca aceasta "misiune" aparent dificila este floare la ureche si iti ofera genele false individuale, simplu si rapid de aplicat, rezistente si blande cu pleoapele tale.


Cum sa aplici genele false individuale ca un profesionist

Cand vrei sa ai privire dramatica, pasionala si seducatoare, te gandesti imediat la o vizita la salon. Dar cum ar fi sa te transformi in propriul tau make-up artist si sa aplici singura genele false, folosind produse de calitate, care sa iti ofere un rezultat spectaculos?

Cupio International te ajuta sa economisesti bani si timp, oferindu-ti cele mai accesibile si calitative gene false cu nod, extrem de usor de aplicat pe genele tale naturale. Tot ce trebuie sa faci este sa pui un strop de adeziv special Cupio pe nodul de la baza genelor false si apoi sa le introduci printre genele tale naturale, folosind o penseta, apasand usor pe linia pleoapei.

Procedeul iti rapeste doar cateva secunde, iar genele false vor avea un aspect natural deosebit. Va fi dificil pentru cineva sa isi dea seama ca nu te-ai nascut cu aceste gene spectaculoase, gratie materialului de calitate, care imita perfect firul de par.


Ce tipuri de gene false individuale Cupio poti folosi?

Seturile de gene false individuale Cupio sunt concepute pentru toate necesitatile si evenimentele la care pot fi folosite. Astfel, daca vrei un look natural de zi, poti folosi Genele individuale CupioLash scurte (Pret: 17 RON).

La evenimentele speciale din timpul zilei, poarta cu incredere Genele individuale CupioLash medii (Pret: 17 RON).

La oricare 10 cutii de gene individuale CupioLash, primesti o cutie cadou! Genele rezista pana la 6 saptamani, daca folosesti un adeziv de calitate si le ingrijesti in mod corect.

Intra pe Cupio.ro si vezi cate optiuni accesibile ai sa iti transformi privirea radical, cu ajutorul celor mai calitative gene false!


Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare