Machiaj & Cosmetica

#extensii gene #gene

Extensii gene fir cu fir: Avantaje si dezavantaje

Reclamele, de multe ori, promit gene incredibil de lungi, luxuriante si refolosibile. Insa eu sunt de parere ca imbunatatirea genelor naturale este cel mai bun lucru.

Prin urmare, extinderea poate reprezenta cea mai buna metoda, chiar daca nu este supusa publicitatii produselor cosmetice.

Spre exemplu, Kim Kardashian a aratat intregii lumi genele sale spectaculoase dupa extinderea lor, si efectul pe care il da aceasta metoda, adica, ochi mult mai luminosi si mult mai expresivi.

Poti alege aceasta metoda, punand genele fir cu fir, in functie de efectul dorit. Simte-te libera si mult mai stapana pe tine, alegand aceasta metoda. Procedura nu numai ca are un efect prelungit, dar iti va permite sa te plimbi cu ochii larg deschisi, fara riscul si fara teama de a se dezlipi.

In prezent, o mare varietate de saloane ofera metode avansate de extensii de gene, cum ar fi realizarea efectului 3D, care foloseste un procedeu de extensii, aplicand gene false fir cu fir pe doua randuri. La fiecare geana naturala sunt lipite doua artificiale. Optiunea este potrivita pentru ocaziile speciale, genele fiind mult mai dese. Trebuie mentionat faptul ca aceasta noua tehnologie 3D, este realizata cu gene false fir cu fir din material sintetic special, identic cu parul natural uman. Avantajul este faptul ca sunt rezistente in orice conditii ale mediului, indiferent daca este soare puternic si transpiri sau daca ploua. Acest tip de extensii dureaza intre 3 si 5 luni de la aplicare, iar costul lor este mult mai mare.

Un alt tip de extensii, sunt firele realizate din nurca si care se aseamana cu genele naturale. Acestea sunt ideale atat pentru seara cat si pentru a fi purtate ziua. Pentru seara se recomanda extensiile de matase, fiind mai groase si mai lucioase.

In general genele false realizate din material natural sunt alergice, de aceea de preferat sunt genele prelucrate din material sintetic modificat.

Avantajele unei astfel de proceduri sunt evidente pe chipul fiecarei femei. Insa care ar putea fi dezavantajele?

Ar trebui sa nu folosesti extensii de gene fir cu fir, daca esti alergica la vreunul din componentele adezivului special sau daca te confrunti cu conjunctivita.

Insa, principalul dezavantaj al unei astfel de proceduri, este dauna adusa propriilor gene naturale, deoarece, dupa indepartarea “frumusetii artificiale” adica a extensiilor, va trebui sa tratezi genele naturale cu diferite uleiuri naturale, pentru ca acestea sa-si recapete sanatatea. Odata aplicate extensiile, este bine sa eviti piscina, cremele grase, baia de aburi, rimelul rezistent la apa, deoarece toate acestea duc la dezlipirea prematura a extensiilor.

Totusi, aceste extensii reprezinta un element indispensabil al cosmeticii moderne. Pana de curand femeile compensau aceasta lipsa, cu un tus special. Cu cativa ani in urma insa, in saloanele de infrumusetare a inceput sa se foloseasca aceasta metoda in mod activ.

O astfel de procedura face posibila crearea unui aspect uimitor pentru o lunga perioada de timp. Spre deosebire de produsele cosmetice conventionale, extensiile arata spectaculos timp de 2-4 saptamani, in functie de caracteristicile individuale ale fiecarei persoane.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului