Machiaj & Cosmetica

#unghii false #manichiura #unghii

Exista alergie la unghiile false? Afla detalii si recunoaste ca o profesionista manichiura realizata corect

Daca te confrunti cu roseata, senzatie de mancarime la nivelul degetelor, eruptii de asemenea si ai manichiura recent facuta este posibil ca modul in care aceasta a fost realizata sa fie de vina pentru simptomele tale. Sunt femei care dezvolta alergii la manichiura cu gel. Da, oricat de surprinzator suna exista si astfel de reactii fata de produsele folosite pentru a realiza acest gen de manichiura.

 

De vina ar putea fi un gel slab calitativ, compozitia chimica a acestuia, manichiurista nepriceputa sau pe un fond deja alergic se poate dezvolta o reactie alergica amplificata. Acest raspuns al organismului tine de imunitate, care identifica bacteriile ce agreseaza si incearca sa le distruga. Desigur, este indicata vizita medicala pentru diagnostic, motiv pentru care analiza specifica poate indica daca ai o alergie la o substanta anume.

Trebuie spus ca in lipsa unor masuri de acest gen, reactia imuna la anumite produse folosite de manichiurista va aparea mereu. Dar pentru ca este mai usor sa intri la banuieli ca aceasta nu si-a facut treaba bine, invata sa identifici calitatea produselor folosite de manichiurista.

Gelurile UV de calitate

Exista atat de multe surse, furnizori pe piata incat este si destul de tentant sa fie alese cele mai ieftine. Nolia spre exemplu demonstreaza calitatea produselor si la pachet ofera si instructiuni de folosire. Toata gama de produse este testata, ceea ce face ca detaliile despre vascozitate sau opacitate sa fie oferite ca urmare a experientei de utilizare. Preturile sunt rezonabile si prezinta incredere mai cu seama pentru ca acest nume este nu doar o sursa de produse, ci si o scoala a manichiuristei in devenire.

Nolia Academy inseamna cursuri de formare, pornind de la baza si pana la perfectionarea in acest domeniu. Tehnicieni de succes sunt parte din acest program, uneori traineri cu experienta si reputatie internationala fac parte din echipa celor care predau, astfel ca rezultatele nu au cum sa nu fie despre standarde inalte.

Revenind la calitatea produselor, acest reper este un prim semn ca manichiurista pe mainile careia te lasi, la propriu si la figurat, isi face treaba ca la carte. Gelurile din cele folosite de aceasta sunt in termenul de valabilitate in primul rand. Depozitate corect, acestea isi vor mentine si proprietatile. De aceea se poate observa ca la produsele profesionale recipientele sunt negre, opace, mentinand continutul ferit de lumina soarelui.

Cat despre priceperea celor care le aplica, exista si aici aspecte ce tin de calitate, dar de data aceasta de calitatea serviciilor prestate. in cazul celor care au unghii prea tare pilite, subtiri, moi, rani, aplicarea de gel va putea starni anumite reactii. Explicatia este simpla, tine de compozitia chimica care in contact cu o rana sau patrunzand sub unghie poate duce la o sensibilitate acuta.

Asadar, degeaba sunt folosite geluri de calitate, daca tehnica in sine este precara. Ce este de facut? Mai poti opta pentru manichiura cu gel daca te regasesti in astfel de situatii? in functie de cauza alergiei poti opta in continuare pentru acest gen de manichiura. Daca ai o intoleranta la o substanta, trebuie sa comunici manichiuristei sa evite ceea ce iti declanseaza o alergie. Exista pe piata si gama de produse mai delicate, mai bine tolerate.

Daca orice reactie apare ca urmare a slabei calitati a gelurilor sau a unei tehnici nefericite, vei sti sigur ca trebuie sa iti cauti o manichiurista in care sa ai incredere. Cursurile sale trebuie sa fie la zi, complete, nu doar cele de baza. Locul in care isi desfasoara activitatea trebuie sa fie bine igienizat, iar inainte de a incepe manichiura ta dezinfecteaza (si sterilizeaza) ustensilele, masa si chiar si mainile sale.

Arta manichiurii este una complexa, dar se restrange la aceeasi poveste de fiecare data: cat de bine stapaneste persoana in cauza tehnicile, ce produse foloseste si cum le aplica. Nail art este doar un segment, dar la baza trebuie sa existe calificarea de manichiurista si cursuri de perfectionare pentru a oferi clientelor servicii de top.

Recomandare: Nolia isi propune sa educe publicul si sa demonstreze ca nu un numar impresionant de produse este modul in care manichiurista impresioneaza, ci prin calitatea acestora. Gama de produse Nolia este de calitate germana, testata.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare