Machiaj & Cosmetica

#produse cosmetice #romania # Energy Cosmetic cosmetice # energy-cosmetic.ro

Energy Cosmetic in Romania

ADVERTORIAL

Gama de produse de inalta clasa Energy Cosmetic a producatorului german Energy Cosmetic Int. Gmbh este prezenta spre comercializare si in Romania, produsele putand fi comandate de pe pagina web a distribuitorului exclusiv www.energy-cosmetic.ro


Ce sunt produsele Energy Cosmetic?

Energy Cosmetic sunt produse dermato-cosmetice dezvoltate in mediu clinic si prin teste de laborator complexe in decursul a peste 10 ani de cercetare in clinica de dermatologie şi boli de mediu din Neukirchen, Germania.

Produsele Energy Cosmetic se deosebesc de toate celelalte produse concurente ale unor nume mari din domeniu prin faptul ca au luat naştere efectiv in tratamentul clinic al afectiunilor dermatologice si alergologice printr-un proces de selectare a unor substante active conform unor principii ce trateaza cauza si nu efectul si nu sunt, spre deosebire de toate acestea, rezultatul unor „cautari” comerciale.

Creatorul acestora, Prof. Dr. John Ionescu, unul dintre cele mai importante nume in comunitatea medicala si universitara internationala, este cunoscut in special pentru metodele sale de tratament integrat al afectiunilor dermatologice si alergologice fara citostatice, cortizon şi radiaţii, metodele sale de diagnosticare si tratament constituind obiectul a nu mai puţin de 200 lucrari stiintifice de specialitate.


De ce Energy Cosmetic?

Pentru ca sunt produse de o calitate ireprosabila ce prezinta o combinatie unica de agenti ce aduc aport energetic la nivel celular, precum si ingrediente cu rol regenerativ si de echilibrare metabolica si imunologica.

Pentru ca sunt produse ce nu contin conservanti, coloranti, parfum sau hormoni si sunt bine tolerate de catre toate persoanele cu orice tip de piele si in special de catre cele cu epiderma foarte sensibila la factorii de mediu.

Pentru ca sunt produse recompensate cu calificativul maxim de catre unul dintre cele mai exigente institute de audit din lume, Dermatest Germania.


Linia de produse Energy Cosmetic

Gama de produse Energy Cosmetic este alcatuita din 6 produse fiecare destinat unui anume scop: CELL Energy (revitalizare si stimulare celulara), ENERGO Repair Complex (antirid, anticearcan, anti-aging), SLIM & SHAPE Body Lotion (anticelulitic, antivergeturi), SOLARIS SPF 25 (protectie solara, anti-photo-aging), Energy Emulsion (protectie zilnica si regenerare) si Equiderm Plus (supliment nutritiv, detoxifiant).


Cat costa?

Pretul produselor comercializate in exclusivitate in Romania este in medie cu 15% - 25% mai mic fata de pretul unic la nivel european, aceasta datorita politicii de promovare a producatorului. Spre exemplu, unul dintre cele mai bine vandute produse, ENERGO Repair Complex, costa 179,8lei (aprox. 42Euro) fata de 53,5 Euro, pretul unic european nepromotional.


Cum cumpar?

Nimic mai simplu – completezi un formular de comanda pe pagina web a distribuitorului si vei fi contactat / contactata pentru livrare cu plata ramburs, fara inregistrare, cont … user …. parola.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare