Machiaj & Cosmetica

#geluri uv #cupio.ro #cosmetice profesionale

(P) Cupio.ro va recomanda geluri UV si accesorii cosmetice profesionale pentru un look desavarsit

Pentru unghii perfecte, de invidiat, magazinul online de produse pentru manichiura profesionala Cupio.ro vine in intampinarea dumneavoastra cu cea mai buna oferta pentru Kit-uri manichiura si o oferta diversificata de Geluri UV , lampi UV, tipsuri, lacuri de unghii profesionale precum si o gama larga de accesorii pentru saloane de infrumusetare.


Magazinul de cosmetice profesionale online Cupio.ro propune: produse si accesorii pentru manichiura, produse pentru epilare, produse si accesorii make-up, gene false, produse pentru ingrijirea parului si extensii de par natural.

Ten stralucitor, par sanatos si plin de vitalitate, piele perfecta, unghii de invidiat, toate acestea sunt acum la indemana oricui.

Noul magazin de cosmetice online Cupio.ro aduce in viata oricarei femei frumusetea si rafinamentul de care are nevoie.

Cupio face parte dintr-un grup de firme cu o vasta experienta in vanzarea produselor cosmetice si nu numai, atat in vanzarea traditionala, cat si in vanzarea online. Site-ul Cupio.ro cuprinde cea mai completa gama deproduse cosmetice, aparatura si accesorii pentru ingrijire si infrumusetare.

Cu o experienta de sase ani pe piata produselor cosmetice din Romania, Cupio.ro ofera produse de calitate superioara la preturi excelente. Echipa Cupio.ro si-a propus sa ofere nu numai produse de inalta calitate, dar si consultanta si servicii la cel mai inalt nivel.

Cupio prezinta o multitudine de geluri colorate in nuante senzationale, importate direct de la producator. Aceste geluri colorate sunt de calitate superioara, sunt rezistente, nu se rup si nu se zgarie, avand ca si atu principal un pigment foarte puternic. In plus, gelurile cu sclipici Cupio garanteaza efecte speciale in nuante deosebite, rezultatul fiind culori intense si rezistenta extraordinara! De asemenea, site-ul nostru gazduieste oferte si promotii speciale pentru produse si accesorii cosmetice.

Magazinul online Cupio.ro va ofera noile trend-uri in materie de gene false, extensii de par natural, machiaje sau geluri UV .


Despre Cupio International


Cupio International S.R.L. este parte integranta a unui grup de firme existent pe piata de sase ani. Activitatea de baza a acestui grup o reprezinta comertul cu amanuntul a produselor cosmetice, avand parteneriate de top cu companii de profil atat din tara cat si de peste hotare.

Cupio.ro targeteaza ca si clientela atat persoanele juridice, in special saloane de infrumusetare, manichiura, pedichiura, dar nu numai, precum si persoanele fizice dornice sa se lanseze intr-o cariera de profil precum make-up sau unghii false cu gel. Avand la baza produse care se adreseaza saloanelor profesionale, Cupio.ro isi extinde constant portofoliul de produse pentru a acoperi o arie cat mai vasta a cererii actuale a pietei de produse cosmetice profesionale, etaland o gama complexa de geluri UV, tipsuri, cleaner, lampi UV, plus multe alte accesorii in ceea ce priveste manichiura profesionala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare