Machiaj & Cosmetica

#rimel waterproof #machiaj masca #fard #machiaj #eyeliner

Cum te machiezi cand porti masca

Masca a devenit in ziua de azi un accesoriu indispensabil. Trebuie sa ne invatam cu purtatul ei si, totodata, trebuie sa descoperim care sunt trucurile care ne ajuta sa aratam bine, chiar daca avem jumatate de fata acoperita.

Femeile care considera machiajul drept o forma de arta ar putea avea impresia ca masca le ingradeste tocmai aceasta forma de exprimare. Cum sa faci sa te machiezi asa incat sa arati bine desi esti nevoita sa iti pui masca, mai noi si in locurile publice aglomerate?

Expertii in hairstyling si in makeup au identificat cateva solutii care iti vor pune in evidenta trasaturile chiar si atunci cand porti masca.

Eyeliner grafic

Avand in vedere ca ochii sunt singura parte a fetei care va fi vazuta atunci cand porti masca, make-up artistii te sfatuiesc sa ti-i pui in evidenta folosind un contur indraznet. Foloseste un tus sau un eyeliner rezistent. Poti crea contur cateye, care are un impact puternic. Daca nu obisnuiesti sa folosesti contur cu tus, alege niste farduri in culori neon, luminoase.

Asortare cu masca

Pastreaza-ti creativitatea si asorteaza-ti machiajul ochilor cu masca de fata. Vestea buna este ca exista o multime de produse multicolore cu care sa experimentezi, indiferent daca alegi farduri in tonuri puternice sau nuante nude. E recomandat, totusi, sa te concentrezi pe culoare in conturarea pleoapelor, intrucat se pastreaza in continuare distanta sociala, iar tu trebuie sa iti pui in evidenta ochii. Nu folosi insa mai mult de trei culori tari si un eyeliner.

Rimel waterproof

Pentru oricine foloseste machiaj, gasirea unor produse rezistente la transfer este o necesitate, cu atat mai mult atunci cand suntem nevoiti sa purtam si masca. Pentru a obtine un aspect de impact si de durata, cauta produse waterproof, atat fard de ochi, cat si rimel.

Sprancene evidentiate

Daca nu ai timp suficient pentru machiajul ochilor, este esential sa iti conturezi bine sprancenele. Acestea vor adauga un boost imaginii tale si expresiei faciale vizibile cand porti masca. Penseaza-le singura, daca nu ajungi la un salon. Ai nevoie de trei produse pentru definirea corecta a sprancenelor: o perie speciala, un creion si un gel nuantator pentru sprancene.

Gene definite

Genele sunt o modalitate excelenta de a face ochii sa para mai mari atunci cand porti masca. De aceea, makeup artistii sunt de parere ca in aceasta perioada ar trebui sa porti gene false. Macar pe colturile exterioare ale ochilor. Daca nu esti adepta genelor false, atunci investeste intr-un rimel bun.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare