Machiaj & Cosmetica

#par #ingredient #par stralucitor

Cel mai bun truc pentru un par stralucitor. Ce ingredient simplu trebuie sa folosesti

Multe doamne si domnisoare viseaza la o podoaba capilara de invidiat, insa putine stiu ca pot sa recurga la un ingredient cu adevarat banal! Produsele din bucatarie pot sa faca adevarate minuni, asa ca trebuie neaparat sa te folosesti de ele pentru a avea un par puternic si stralucitor.

 

Trucurile naturale au succes printre doamnele si domnisoarele care isi doresc sa se bucure de un par sanatos. Multa lume se uita la podoaba capilara atunci cand o femeie paseste intr-o camera, mai ales pentru ca aceasta poate sa aiba un impact urias cu privire la prima impresie.

Zaharul ar putea sa devina cel mai puternic aliat al tau. Poti adauga acest ingredient in samponul tau pentru a te bucura de o curatare profunda a scalpului si o exfoliere cat mai delicata. În acest fel o sa elimini excesul de ulei si murdaria, dar o sa scapi si de matreata.

Cum trebuie sa procedezi? Adauga trei linguri de zahar in samponul pe care il folosesti, apoi amesteca bine. Aplica produsul, maseaza scalpul si clateste bine, fara a uita sa te folosesti apoi de balsam. Ingredientul trebuie sa fie folosit doar la patru spalari pentru a nu avea probleme.

Ingredientul banal din bucataria ta o sa ajute scalpul atunci cand vine vorba de regenerare, iar parul tau o sa creasca mult mai repede si o sa isi recapete stralucirea. De asemenea, zaharul te va ajuta si in privinta caderii parului, astfel ca o sa ai o podoaba capilara care o sa atraga toate privirile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare