Machiaj & Cosmetica

#masca par #volum par #tratament par #caderea parului

Ce trebuie sa mananci ca sa ai un par superb

Stiai ca exista alimente pe care daca le introduci in dieta te vei putea bucura de un par superb? Ei bine, in continuare iti vom spune ce trebuie sa mananci astfel incat sa te bucuri de o podoaba capilara asa cum numai in reclame ai vazut pana acum!

Carbohidrati

Cine nu iubeste carbohidratii? Toata lumea ii adora, inclusiv parul tau. Orezul brun si pastele integrale din grau contin substante nutritive precum vitamina B, care ajuta la intarirea firului de par. Data viitoare cand comanzi o portie de paste, cere sa fie integrale. Atat silueta, cat si parul tau iti vor multumi.

Proteine

Ouale contin biotina, care ajuta la cresterea parului si il fortifiaza. Consuma oua fierte de doua ori pe saptamana si vei avea un par puternic si foarte frumos.

Avocado

Avocado este bogat in vitamina E, care asigura supletea firelor de par. Daca nu iti place foarte tare gustul acestui fruct, atunci opteaza pentru o masca de par cu avocado, ulei de masline si miere pentru tratarea parului uscat.

Calciu

Calciul este un nutrient esential pentru cresterea parului. De aceea e bine sa consumi cat mai mult lapte integral. Beneficiile se vor vedea imediat.

Zinc

Uleiul de peste, cum ar fi cel de somon, macrou si stridii, este bogat in zinc, care impiedica pierderea parului, dar contine si acizi grasi Omega-3, care hidrateaza scalpul si ii confera parului stralucire. Alte surse de zinc: nuci, migdale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare