Machiaj & Cosmetica

#beneficii rola de jad #rola de jad #piatra de jad #beneficii

Ce este rola de jad pentru fata si ce beneficii are

In momentul de fata lumea frumusetii este plina de informatii despre ustensilele care ajuta la fermitatea si sanatatea pielii, incepand de la pietrele de jad, pana la rola de jad sau masajul tip gua sha cu un tip de piatra specifica. Toate sustin ca intineresc si faca tenul sa fie mai ferm. Totusi, cat de bune sunt cu adevarat? Ce stim despre ele? Sunt in realitate metode folosite de secole si sunt originare din vechea China, unde femeile le considerau secrete ale frumusetii. Iata ce este rola de jad pentru fata si ce beneficii are:

1. Stimuleaza drenajul limfatic

Pentru ca este o rola care se plimba pe fata in sensul de urcare si misca orice bucata de piele de pe ten, ea ajuta in ceea ce priveste drenajul limfatic. Practic, se misca lichidele care stau sub piele. Aceasta practica ajuta in purificarea organismului, care va functiona mult mai bine dupa un masaj limfatic.

2. Din ce pot sa fie construite

Rolele sunt facute cu pietre naturale. Unele dintre ele si cele mai cunoscute, sunt realizate din jad. Altele pot sa fie din cuart. Indiferent de alegerea pietrelor, care au si in sine un efect important, masajul este cel care este in prim plan. Ele sunt folosite pentru a sculpta, a tonifia, a face pielea mai ferma si a stimula ciculatia sangelui, a face tenul sa fie mai stralucitor, a reduce umflarea fetei, a minimiza liniile fine, a creste elasticitatea fetei, a detixifia si a ajuta produsele de ingrijire a tenului sa functioneze la parametri mai buni si sa patrunda mai bine in piele.

3. Relaxeaza muschii

Prin masajul facut cu ajutorul rolei cu jad, muschii se relaxeaza, iar limfa circula. Cu siguranta ca si efectul de rece al pietrelor ajuta la stimularea celulelor si la a face fata sa arate mai bine. Relaxarea faciala sustine si frumusetea tenului, cu cat mai putine riduri.

4. Rola de jad poate fi tinuta la rece

Multe persoane prefera sa tina rola de jad la frigider pentru a avea o senzatie de bine in plus. Pentru ca este facuta din pietre naturale, ele se pot pune la frigider si astfel se mentin reci in timpul in care sunt folosite. Senzatia este una extrem de placuta.

5. Cum se foloseste

Cu rola cu jad se fac miscari in sensul de urcare, putandu-se porni din centrul fetei sau dintr-o parte. Presiunea cu care se apasa este minimala pentru a nu aduce probleme fetei. Se poate folosi aceasta rola si impreuna cu o masca tip hartie, care poate sa fie stimulata sa intre in piele mai bine prin miscarea rolei pe deasupra acesteia. Va face lichidul sa patrunda mai usor si efectele mastii se vor imbunatati. Este important sa fie curatata des aceasta rola, chiar dupa fiecare folosire. Ea va putea acumula bacterii de pe suprafata pielii si din aer, sau chiar in combinatie cu anumite creme si lotiuni care sunt utilizate impreuna cu ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare