Machiaj & Cosmetica

#cosmetice #cadou #jericho

Cadouri de la Jericho

Suntem deja in decembrie, luna cadourilor prin definitie, in care shopping-ul devine o adevarata provocare. Asta pentru ca la sfarsit de an realizam cine merita cu adevarat cadourile noastre si apoi incepem sa ne intrebam in ce ar trebui sa constea aceste cadouri pentru a-i face pe apropiatii nostri fericiti (sa recunoastem, nimeni nu isi doreste sa ofere un cadou nepotrivit, care, in cel mai bun caz, ar putea fi oferit altcuiva mai departe, pentru ca pur si simplu este un cadou inutil!).

Asa ca, daca vreti sa faceti o figura frumoasa si sa ii bucurati pe cei dragi, ganditi-va putin inainte de a le cumpara cadourile si optati intotdeauna pentru ceva util si…benefic!

O idee buna ar fi unul din seturile cadou de la Jericho Cosmetics , destinate mai ales doamnelor  dar si domnilor, care merita si ei un rasfat cosmetic.

Aceste produse au exact ceea ce oamenii moderni apreciaza la un brand de cosmetice: sunt naturale, nu contin parabeni sau ingrediente de origine animala, contin saruri si minerale pretioase de la Marea Moarta, un important factor anti-aging care reda elasticitatea pielii si reduce ridurile, dau rezultate remarcabile in timp, atunci cand sunt folosite cu regularitate si, nu in ultimul rand, arata exceptional in seturile cadou, gata sa lumineze de fericire persoana care le primeste!

O prima sugestie ar fi Kit-ul Beauty PREMIUM (249 lei) care contine tot ceea ce-i trebuie unei femei pentru ingrijirea cotidiana a tenului: Crema regeneratoare de zi Jericho Premium (pe baza de colagen si minerale din Marea Moarta), Gelul pentru ochi si gat Jericho Premium (cu extract de plante, vitamina C si uleiuri naturale), Serul activ Jericho Premium (cu miere pura, extract de plante, vitamine si antioxidanti puternici) si Tonerul Jericho Premium (cu minerale si extract din plante).
 


 

Kiturile Purifying Kiwi sau Mango (139 lei)  sunt special concepute pentru ingrijirea tenului si a corpului si contin: sare exfolianta energizanta, unt de corp si o spuma exfolianta de fata, toate cu un minunat parfum fructat.
 


 

Kit-ul Velvet (199 lei) este o alta sursa de frumusete in cutiute care ar face fericita orice femeie iar in plus este livrat intr-o cutie superba garnisita cu catifea neagra. Contine Serul mineral Jericho (cu minerale, extract de musetel si ulei de Jojoba ), Gelul pentru ochi Jericho, Tonerul Jericho (cu un  complex activ de aloe vera si minerale din Marea Moarta), Crema hidratanta Jericho si Crema nutritiva Jericho, care ajuta pielea sa isi mentina hidratarea naturala si stimuleaza regenerarea celulara.
 


 

Jericho s-a gandit si la barbatii care iubesc sa primeasca cadouri si a conceput Kit-ul de ingrijire completa (149 lei) care contine Aftershave balsam (perfect ca si calmant pentru pielea iritata de aparatul de ras), Serul mineral (cu vitaminele A si E cu efect antioxidant) si Exfoliantul gel facial (cu ulei natural de Jojoba, ulei de porumb, aloe vera si vitamina C) care curata si hidrateaza pielea uscata.

Acestea sunt doar cateva sugestii insa voi puteti crea propriul cadou facand o multime de combinatii de produse cosmetice care vi se par interesante. Jericho Cosmetics va ofera si o vasta gama de sapunuri, creme de corp, sare exfolianta, creme pentru toate tipurile de ten si pentru probleme specifice ale pielii, etc. Asteptam sa le descoperiti pe toate pe www.jerichocosmetics.ro si sa va bucurati de ele personal sau sa le faceti cadou apropiatilor vostri. Vor fi cu siguranta apreciate si dorite la nesfarsit!

Cosmeticele Jericho sunt prezente si in Romania, pentru a va pune la dispoziţie unele dintre cele mai evoluate produse de ingrijire si tratament al corpului: cosmeticele de la Marea Moarta.

Formula unica a sarurilor si mineralelor de la Marea Moarta in combinatie cu uleiuri si extracte naturale a dat nastere liniilor de cosmetice pentru ingrijire a pielii si parului, precum si produselor SPA. Specialistii Jericho au perfectat mineralele si extractele de plante existente in adancurile si in jurul Marii Moarte, folosind cea mai avansata tehnologie pentru efecte terapeutice depline. Cosmeticele nu contin parabeni, sunt testate dermatologic si sunt 100% naturale.

Corporatii precum Hilton International si Wella Cosmetics folosesc produsele Jericho.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare