Machiaj & Cosmetica

# alegere gene false #gene false

Alegerea genelor false in functie de forma ochilor

 

Genele false sunt, fara indoiala, accesoriul care ne va ajuta sa obtinem o privire expresiva, iar machiajul ochilor nostri va fi altul atunci cand folosim aceste minuni. Alegerea genelor false este la fel de importanta ca decizia de a achizitiona o rochie sau un parfum bun. Cel mai important factor de luat in considerare atunci cand alegeti genele false este forma ochilor. Fiecare persoana are o forma diferita a ochilor si nu ni se potriveste tuturor acelasi tip de gene. Prin urmare, trebuie sa stiti ce fel de ochi aveti pentru a gasi versiunile ideale de gene.

Ochi migdalati

Fetele care au acest tip de ochi sunt acele norocoase care pot folosi orice tip de gene false, care au aceeasi lungime, chiar gene care sunt mai groase si mai lungi la exterior decat in interior. Genele care favorizeaza cel mai mult acest tip de ochi sunt cele care au pe partea exterioara a ochiului fire de par mai lungi, in timp ce partea interioara este mai scurta. Acest lucru va face ochiul chiar mai lung decat de obicei. Daca doriti sa obtineti un finisaj mai natural, optati pentru gene individuale si plasati-le numai pe exteriorul ochiului.

Ochi mici

Daca aveti ochii foarte mici, pentru a obtine mai mult volum, atunci ideal este sa alegeti niste gene false de lungime intermediara care contin multe fire de par scurte intercalate cu unele mai lungi in directia ascendenta. Pe langa cresterea dimensiunii ochilor, veti observa ca aspectul este mai evidentiat decat in mod normal si ca dobanditi o imagine eleganta. Evitati genele care sunt prea lungi si dense, deoarece acestea vor da senzatia de ochi mai mici.

Ochi mari

Aici, forma ochilor iese in evidenta in mod natural, prezentand un aspect rotund si proeminent. Este recomandat sa utilizati gene false tip banda, care sunt lungi si subtiri sau gene smocuri, pentru a da o intensitate mai mare in partea externa a ochiului.

Daca ochii sunt foarte rotunzi, veti avea nevoie de gene false care nu sporesc acest efect, ci il inmoaie. Prin urmare, va fi util sa se utilizeze gene subtiri, alungite spre exteriorul ochiului. Ochii pe care ii aveti sunt deja izbitori, deci evitati alegerea genelor false prea groase si lungi, deoarece acestea dau senzatia de largire a ochiului.

Aveti grija atunci cand alegeti gene false care sunt prea groase, astfel incat machiajul ochilor sa nu denote vulgaritate, in comparatie cu restul machiajului. Indiferent de forma ochilor, intrati si vedeti aici mai multe modele de gene false, cu siguranta veti regasi modele care sa va reliefeze frumos privirea.

Genele false sunt piesa care intregeste orice ”puzzle”, in cazul nostru, discutam despre completarea machiajului. Alegeti tipuri de gene false tinand cont de fizionomie, deoarece rezultatul trebuie sa fie unul de bun gust.

FOTO: freepik.com

Advertorial
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului