Machiaj & Cosmetica

#piele #ingrijire piele # hidratare piele #piele de bebelus

5 trucuri pentru a avea o piele ca de bebelus

Frumusetea ai primit-o de la natura, insa pentru aspect esti direct raspunzatoare. Chiar daca nu arati precum un top model, poti fi o femeie atragatoare daca te ingrijesti cu mare atentie. Iar pielea este o carte de vizita. Iata 5 solutii la indemana pentru o piele elastica si catifelata:

1. Apa

Daca vrei sa ai o piele frumoasa nu o priva de apa si asta pentru ca acest lichid este vital pentru sanatate si pentru frumusete. Cercetarile efectuate au demonstrat ca apa este cea mai la indemana solutie pentru a curata organismul. In medie, un adult ar trebui sa bea opt pahare de apa zilnic. Cu cat vei bea mai multa apa, cu atat tenul tau va arata mai bine.

2. Untul

Cu siguranta ca nu ti-ai imaginat ca ai putea folosi untul in locul cremelor. Insa dermatologii ti-l recomanda daca vrei sa ai o piele fina si hidratata. Daca ai pielea uscata ar trebui sa folosesti unt de cacao. In cazul in care suferi de exeme sau de psoriazis vei fi uimita de cat de bun este untul de mango. Este un hidratant natural care amelioreaza toate simptomele neplacute ale acestor patologii. Medicii spun ca si untul de shea este un excelent mod de a trata pielea uscata.

3. Mierea

Mierea este un produs natural unic, care contine numeroase vitamine si minerale perfecte pentru a imbunatati sanatatea pielii. Datorita proprietatilor sale antibacteriene, mierea este utilizata pe scara larga ca un remediu pentru ingrijirea pielii. Stiai deja ca acest aliment delicios este ingredientul de baza pentru multe masti de fata pe care le poti face acasa la tine. Mierea vindeca arsurile solare si trateaza acneea.

4. Uleiul

Uleiul, asa cum se gaseste el in magazin, este perfect pentru catifelarea pielii. Alege un ulei de masline, sau unul de ricin ori chiar un ulei de nuca de cocos. La fel de bun este si cel de migdale sau cel din germeni de grau. Unge-ti pielea cu unul dintre aceste uleiuri cu o jumatate de ora inainte sa iti faci dus. Vei vedea cat de fina va deveni pielea ta.

5. Umidificatorul

Daca ai observat ca pielea ta este uscata si a inceput sa se crape, inseamna ca de vina pot fi si factori externi. E posibil ca aerul din casa ta sa fie mult prea uscat. In acest caz ai nevoie de un umidificator. Acest aparat va imprastia vapori in aeri, iar pielea ta va fi hidratata.

Sursa foto: caretricks.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare