Machiaj & Cosmetica

# trucuri demachere # ulei de jojoba #ulei de masline #ulei de cocos #inlaturare machiaj #demachere

5 trucuri neobisnuite pentru inlaturarea machiajului

Servetelele si crema demachianta sunt, de regula, produsele de baza pe care le folosesti cand vrei sa inlaturi machiajul de pe fata. Nevoia si inventivitatea le-au determinat pe unele femei sa descopere si alte produse si trucuri care pot fi folosite cu succes pentru a ajunge la acelasi rezultat.

Iata cateva trucuri neobisnuite pentru indepartarea machiajului.


1. Curata-ti tenul cu apa calduta

Uneori, rimelul se incapataneaza sa ramana fixat pe gene, din cauza ca machiajul a fost purtat prea mult timp si s-a intarit. Poti rezolva problema folosind un disc demachiant din bumbac si apa calduta.


2. Demachiaza-te cu ulei de masline

Uleiul de masline este unul dintre cele mai populare ingrediente folosite in industria de frumuusete. Foloseste discuri demachiante si putin ulei de masline pentru indepartarea fardului de obraz, a rujului si a rimelului. Recomandarea este ca persoanele cu tenul gras sa nu apeleze la uleiul de masline pentru demachiere.


3. Demachiaza-te cu ulei de cocos

Uleiul de cocos este usor parfumat si este la fel de eficient ca uleiul de masline la inlaturarea urmelor de machiaj de pe fata. Pastreaza in camara o sticla de ulei de cocos pentru infrumusetare. Astfel faci economie in bugetul familiei tale si beneficiezi de un tratament sanatos, cu ingrediente naturale.


4. Inlatura machiajul cu o solutie din sampon pentru copii

Pregateste o solutie formata din apa calduta si sampon pentru copii si foloseste-o pentru inlatura unui machiaj rezistent. Samponul pentru copii a fost conceput dupa o formula speciala, astfel incat sa nu agreseze ochii copiilor. Nu vei intampina niciun inconvenient daca folosesti samponul pentru curatarea fardului de pe pleoape.


5. Foloseste ulei de jojoba pentru inlaturarea machiajului

O alta metoda de demachiere, mai putin cunoscuta la noi, este cea a folosirii uleiului natural de jojoba. Pregateste o solutie din apa calduta si ulei de jojoba, adaugate in parti egale. Cu ajutorul unui tampon de bumbac inmuiat in aceasta solutie, sterge urmele rezistente de machiaj.

Sursa foto: footleblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare