Machiaj & Cosmetica

#sarbatori #schimbare look #trucuri eficiente

5 trucuri eficiente pentru o schimbare radicala de look in preajma sarbatorilor

Petrecerile din preajma sarbatorilor de iarna reprezinta pretextul pe care il cautai pentru a-ti face cateva schimbari de look. Iti doresti o noua tunsoare sau vrei sa renunti la vechiul stil vestimentar? Nimic mai simplu! Indrazneste sa te "reinventezi" si mizeaza pe trucuri simple, dar de efect, care te vor ajuta sa fii o alta persoana.


1. Schimba-ti culoarea parului si poarta o nuanta indrazneata

Sfarsitul lui 2012 vine cu propuneri de culori de par extrem de provocatoare. Cere-i sfatul stilistului si nu te teme sa porti tonuri curajoase, care iti conferi un aer sexy si rebel. Se poarta nuantele diferite de rosu, tonurile pamantii sau suvitele viu-colorate.


2. Fa-ti o noua tunsoare

Daca vrei o transformare cu adevarat radicala, fa-ti o tunsoare moderna, asimetrica. Vei reusi sa iesi imediat in evidenta si vei scapa de eticheta de "persoana banala".


3. Poarta accesoriile potrivite

Daca in mod obisnuit nu porti accesorii, mizeaza pe elementul de noutate in tinuta ta si alege-ti accesoriile in tendinte pentru sezonul rece. Inspira-te din moda hollywoodiana si poarta ochelari de soare supradimensionati si esarfe vaporoase.


4. Reinventeaza-ti stilul vestimentar

Incearca sa ii surprinzi pe ceilalti cu un nou stil vestimentar. Daca esti adepta genului sport, care nu iese din haine sport si adidasi, alege ca de sarbatori sa devii mai feminina. Opteaza pentru o rochie indrazneata de culoare rosie si accesorizeaz-o cu pantofi cu toc cui.

La fel de interesante sunt si tinutele inspirate din garderoba masculina, asa ca nu ar fi rau sa optezi pentru un smoking cu pantaloni slim si pantofi derby din lac.


5. Poarta un machiaj diferit

Invata cateva trucuri de machiaj si schimba-ti look-ul cu ajutorul acestor tehnici. Acorda o importanta deosebita machiajului ochilor si afla care sunt culorile vedeta din acest sezon. Sprancenele frumos pensate sau vopsite pot face adevarate minuni pentru imaginea ta, asa ca nu uita sa ii spui cosmeticienei sa se ocupe si de acest detaliu.

Sursa foto: lisaeldridge.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare