Machiaj & Cosmetica

#machiaj Revelion #sfaturi machiaj #machiaj sarbatori #sarbatori #cosmetica #machiaj craciun

5 trucuri ca sa arati senzational de Sarbatori

Fie ca ramai acasa de Craciun, alaturi de familia ta, sau mergi la o petrecere impreuna cu prieteni vechi, cu siguranta iti doresti sa arati cat mai bine. Tine cont de urmatoarele sfaturi si cu siguranta vei straluci la propriu!

Machiajul de petrecere

Machiajul pentru party-ul de Craciun sau de Anul Nou trebuie sa fie perfect. Iar ochii sunt cei pe care trebuie sa ii subliniezi cel mai bine, pentru a-i pune in valoare in lumina difuza a lumanarilor sau a ghirlandelor colorate. Asadar, in functie de forma si de culoarea ochilor tai, alege nuantele de fard care ti se potrivesc, insa nu exagera! E totusi o petrecere intre prieteni, nu un party de Halloween.

Un coc simplu

De multe ori, doamnele sau domnisoarele au tendinta sa se coafeze pentru petrecerea de Revelion ca la o nunta. Daca ti-a intrat in cap ca trebuie sa iti faci de pe acum o programare la salon sau la stilist pentru ca in perioada Sarbatorilor nu vei mai gasi loc, uita! Un simplu coc prins lejer la spate e absolut suficient. Daca vrei sa para mai sofisticata coafura, ruleaza suvite de par din fata spre spate si fixeaza-le cu agrafe si cu putin fixativ. E o coafura eleganta, simpla si, foarte rapida!

Buze stralucitoare

Nimic nu vorbeste despre Craciun mai bine decat lucrurile care stralucesc. Iar niste buze sclipitoare vor face senzatie la petrecere. Contureaza-le cu un creion de buze de culoare deschisa si aplica putin fond de ten la colturile gurii. Aplica apoi un ruj cremos si peste el putin gloss transparent.

Abdomen plat

Chiar si doi centimetri in plus pe abdomenul tau sunt in stare sa iti ruineze tot cheful de distractie. De aceea, e bine sa eviti balonarile in aceasta perioada, cu atat mai mult cu cat tentatia de a gusta din toate preparatele specifice sarbatorilor este mare. Tine mereu in preajma cateva pliculete cu ceai de menta sau un suc cu aloe vera. Sunt menite sa previna balonarea si nu risti sa nu mai poti incheia fermoarul rochiei alese pentru petrecerea de Revelion.

Ochi fara cearcane

Noptile nedormite din perioada Sarbatorilor ti se vor citi pe chip exact atunci cand iti doresti mai putin. De aceea, nu ezita ca seara de seara sa iti masezi ochii cu o crema hidratanta pentru a scapa de cearcane sau de pungile inestetice. Efectueaza miscari circulare si nu apasa prea tare. Iar cand aplici fardul de obraz, fa-o discret, pentru ca prea mult blush te face sa pari obosita.

Sursa foto: galleryhip.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare