Machiaj & Cosmetica

#unghii #manichiura #tipuri de manichiura

5 tipuri de manichiuri in tendinte in 2013

Anul 2013 vine cu vesti bune pentru iubitoarele de manichiuri sofisticate, indraznete si iesite din comun, insa nici doamnele mai conservatoare nu au fost uitate. In continuare se poarta unghiile nude si manichiura frantuzeasca, reinterpretata cu ajutorul unor modele chic de flori. Specialistii spun ca anul acesta trebuie sa renunti la asortarea manichiurii la tinuta pe care o porti.


Manichiura ombre

Iti plac degradeurile? Atunci inseamna ca vei fi incantata sa afli ca in 2013 se poarta manichiura ombre. Acest tip de manichiura se bazeaza pe un progres al nuantelor, de la inchis la deschis sau invers. In sezonul primavara-vara 2013 alege sa porti unghii ombre in nuante pastelate, proaspete (verde, galben, albastru, roz), iar in sezonul toamna-iarna mizeaza pe forta de atractie a combinatiilor de nuante inchise.



Sursa foto: blogs.babble.com


Manichiura caviar

Manichiura caviar este pretentioasa si, chiar daca este in tendinte in 2013, nu ar trebui sa o porti decat la evenimente speciale. Pentru a o putea realiza, ai nevoie de o oja de calitate si un plic de perlute colorate sau monocromatice (se gasesc in magazinele cu produse cosmetice). Tot ce trebuie sa faci este sa aplici doua straturi de oja pe unghie, apoi sa presari perlutele uniform. Preseaza usor unghia si foloseste un lac incolor pentru a mentine manichiura intacta cat mai mult timp.



Sursa foto: collegegloss.com


Manichiura splatter

Manichiura splatter are toate "ingredientele" necesare pentru a te scoate din anonimat: nuante puternice si un amestec surprinzator de stropi dezordonati. Este bine sa stii ca realizarea unei astfel de manichiuri artistice poate crea destul de multa murdarie pe degete, insa daca ai un dizolvant bun, lucrurile se remediaza imediat.

Vopseste-ti unghiile cu oja preferata. Asaza cateva picaturi dintr-o alta oja pe o folie de plastic si inmoaie o periuta veche de dinti in lacul respectiv. Nu-ti ramane altceva de facut decat sa stropesti unghiile cu nuanta aleasa. Poti folosi mai multe nuante diferite pentru a obtine efectul "splatter".



Sursa foto: nailpolishbaby.tumblr.com


Manichiura frantuzeasca

In 2013, manichiura frantuzeasca se mentine in tendinte, atat timp cat este decorata cu aplicatii stralucitoare sau cu modele florale.



Sursa foto: nailsartgallery.info


Manichiura minx

Manichiura minx va face cariera in 2013. Este vorba despre o manichiura care presupune aplicarea unei folii autocolante cu aspect metalizat pe unghie.



Sursa foto: marytbg.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului