Machiaj & Cosmetica

#machiaj #paiete #sclipici # nuante neon #machiaj Revelion

5 tipuri de machiaj surprinzator pentru Anul Nou

Machiajul poate fi unul dintre cele mai importante elemente pentru un look perfect de Anul Nou. Chiar daca tinuta ta nu este una fabuloasa, machiajul te poate ajuta sa dai viata outfitului tau astfel incat sa fii o prezenta uimitoare la petrecerea dintre ani. Iata cateva tipuri de machiaj fabulos pentru Revelion!

1. Sclipiciul

Anul Nou este o sarbatoare sclipitoare, plina de farmec prin stralucirea sa uimitoare. Pentru a te integra perfect in atmosfera, adopta si tu un machiaj cu aceeasi tematica. Traseaza cu ajutorul unui creion colorat o linie subtire, apoi amesteca putin sclipici cu un lichid de fard si cu atentie urmareste linia creionului. In doar doi pasi vei obtine o privire dramatica si foarte sclipitoare, care cu siguranta va atrage privirile la petrecerea dintre ani.

2. Auriul subtil

Accentele metalice, precum auriul si argintiul, reprezinta nuantele-vedeta in perioada sarbatorilor. Asadar, realizeaza-ti un machiaj uimitor folosind negrul fad pe pleoape si da o nota subtila de stralucire privirii tale cu ajutorul unui creion auriu pe linia din interior a ochiului.

3. Albastrul electrizant

Daca vrei sa fii o prezenta fermecatoare la petrecerea dintre ani, atunci ar fi cazul sa optezi pentru un machiaj extravagant. In locul auriului, foloseste o nuanta mult mai puternica, precum dramaticul albastru electrizant. Aceasta culoare emana o senzualitate surprinzatoare, insa si o eleganta subtila, de neegalat.

4. Nuantele neon

Revelionul este sarbatoarea care iti ofera sansa de a purta cele mai extravagante culori in ceea ce priveste machiajul. Asadar, daca intotdeauna ai fost fermecata de nuantele neon, acum este momentul sa le porti.

5. Paietele

Opulenta machiajului de Revelion intrece orice limite. In aceasta seara plina de stralucire, nu trebuie sa iti fie teama sa porti cele mai inedite machiaje. Daca vrei sa fii seducatoare in noaptea dintre ani, realizeaza-ti un machiaj uimitor, cu ajutorul unor paiete argintii, pe care le presari subtil pe pleoape.




Sursa foto: buzzfeed.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare