Machiaj & Cosmetica

#unghii false #unghii #sfaturi unghii false #unghii false cu gel

5 reguli de aur care garanteaza unghii false la standarde de excelenta

Indiferent daca esti pur si simplu o amatoare a unghiilor false sau daca practici aceasta meserie de tehnician de ani de zile, e bine sa tii cont de cele cinci reguli de baza ale unghiilor false frumoase. Respectand aceste reguli vei obtine unghii false fermecatoare, la standarde de excelenta, precum si garantia unei clientele multumite si fidele in cazul in care ai de gand sa optezi pentru monetizarea acestui hobby, in timp, sau daca ai reusit deja sa faci din aceasta pasiune un job full-time.

Astfel, fara alte introduceri, iata setul de reguli:

1. Ai grija ca grosimea unghiei false la varf sa fie de maxim de doua ori mai mare decat cea a unghiei naturale. Este o iluzie si reprezinta doar un mit ideea cum ca unghiile groase ar fi mai rezistente. In realitate, daca unghia falsa este prea groasa inseamna ca aceasta are prea mult material la varf, lucru care va duce inevitabil la ruperea sa. In plus, unghiile groase sunt inestetice, nuantand de asemenea proasta executie si lipsa de naturalete.

2. Latimea marginii libere de la varful unghiei trebuie sa fie egala cu cea a unghiilor naturale, extensia trebuind sa fie o continuare a unghiilor naturale in cazul unghiilor patrate. La unghiile in forme extreme trebuie respectata in totalitate procedura corecta a aplicarii sablonului si constructia formei respective. Daca nu ai grija de acest lucru, in special in cazul unghiilor drepte, risti sa obtii un set de unghii in forma de lopata, rezultat pe cat de inestetic pe atat de des intalnit din pacate. Pentru a evita aceste unghii in forma de lopata foloseste penseta, asigurandu-te ca strangi marginea libera a unghiei inainte ca gelul de constructie sa fie complet intarit.

3. Este important ca marginile unghiilor sa fie drepte (valabil de altfel pentru intreaga constructie), evitand intotdeana ca acestea sa fie orientate in jos. Daca deja din momentul constructiei varful unghiei va fi orientat in jos, atunci cu timpul varful acesteia se va incovoia din ce in ce mai mult, ajungand ca in termen de maxim 1-2 saptamani sa ajunga sa semene izbitor cu gheara unui vultur.

4. Indiferent de forma dorita, unghia falsa nu trebuie sa fie niciodata plata (in nici o directie)! Multi comit de altfel aceasta greseala dupa care o explica ca pe o decizie asumata intentionat, motivand non-conformismul sau chiar frumusetea executiei. Nu te lasa insa pacalita si nu incerca sa iti pacalesti nici clientele. Uitandu-te un pic la unghiile tale naturale vei observa ca acestea, daca sunt sanatoase, sunt curbate atat longitudinal cat si transversal. Curbele, dincolo de faptul ca sunt estetice, sunt importante pentru rezistenta unghiilor, apexul avand rolul de a le consolida, acest punct "C" fiind punctul de sustinere al unghiilor false!

5. Unghiile french sunt intotdeauna la moda, fiind astfel extrem de cautate de cliente. Ai insa mare grija cand realizezi acest model pentru ca, desi aparent simplu, executia corecta, la standarde de excelenta, e mult mai complicata decat pare. In primul rand, atentie mare la linia smile (linia de zambet) care este imperativa, french-ul drept pe capatul unghiei fiind complet inestetic! Desigur, accentuarea curburii ramane la latitudinea clientei, tehnicianul avand rol consultativ insa. Al doilea lucru important la manichiura french consta in lungimea acesteia. Unii prefera frenchul subtire de cativa milimetrii, altora placandu-le french-ul lung cu o lungime egala cu baza unghiei. Orice lungime ai alege insa, ai mare grija ca lungimea french-ului sa fie aceeasi la toate unghiile, astfel unghiile vor arata impecabil si frumos executate!

In incheiere, nu iti ramane decat sa tineti cont de acest set de reguli de baza si sa te bucuri ulterior de satisfactia unei clientele multumite de serviciile la standarde de excelenta oferite! Recomandarea noastra, de asemenea, vizeaza produsele pe care le folosesti sau urmeaza sa le folosesti. Nu face niciodata rabat de la calitate, intrucat acest lucru va afecta inevitabil "produsul finit".

Pe nailshop.ro gasesti produsele pe care le doresti, insotite de descrierile lor detaliate si de filmulete explicative!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului