Machiaj & Cosmetica

#machiaj #prima intalnire #trucuri machiaj #ponturi #ponturi machiaj

5 ponturi pentru machiajul la prima intalnire

Inainte de prima intalnire, fiecare femeie isi face o multime de griji legate de hainele pe care le va purta, parfumul ales sau machiajul pe care sa il adopte. Pentru ca iti doresti ca "printul tau" sa fie cucerit din prima clipa, dar nu stii cum exact sa faci asta, poti apela la cateva trucuri simple de machiaj, care sa iti scoata in evidenta frumusetea naturala.


1. Machiaza-te in functie de locatia intalnirii

Chiar daca vrei sa iti impresionezi noul partener, nu este cazul sa exagerezi cu machiajul. Asta inseamna ca, pentru o simpla iesire in parc sau la terasa, vei alege un machiaj discret. In niciun caz nu trebuie sa porti smokey eyes sau ruj rosu aprins.

Lucrurile se pot schimba, insa, daca mergeti la un concert, la restaurant sau la o piesa de teatru. In acest caz, machiajul natural va fi inlocuit de unul ceva mai sofisticat.


2. Pastreaza aspectul natural al tenului

Chiar daca ai cateva pete, acnee sau cearcane, partenerul tau nu trebuie sa afle acest lucru. Este foarte simplu sa iti maschezi imperfectiunile cu fond de ten, insa trebuie sa ai grija sa pastrezi si un aspect cat mai natural al tenului.

Aplica un fond de ten foarte apropiat de nuanta pielii tale si nu uita sa il intinzi foarte bine pana in zona decolteului, pentru a fi cat mai putin sesizabil.


3. Alege machiajul potrivit pentru ochii tai

Alege sa porti un machiaj expresiv, astfel incat sa il hipnotizezi cu o simpla privire pe noul tau iubit. Foloseste un creion dermatograf de culoare inchisa (negru, verde inchis, bleumarin) si traseaza o linie discreta atat sub partea inferioara a ochiului, cat si pe cea superioara.

La randul lor, sprancenele vor avea nevoie de ingrijire speciala. Poti folosi acelasi creion dermatograf pentru un contur bine definit, apoi cu ajutorul unui buretel, tamponeaza usor zona, pentru a estompa culoarea.

Foloseste un rimel de calitate pentru genele tale, avand grija sa nu le incarci prea mult (ca nu cumva sa obtii efectul de "picioruse de paianjen").


4. Machiaza-ti buzele cat mai natural

Daca nu vrei sa ai neplacuta surpriza de a-i oferi partenerului tau un zambet cu "ruj pe dinti", alege sa porti un machiaj natural de buze, cat mai discret. Este suficient sa ai in geanta un strugurel de buze sau un gloss.


5. Machiaza-te din timp

Nu lasa totul pe ultima suta de metri! Daca te grabesti, nu vei obtine nici pe departe imaginea perfecta la care visai. Un machiaj reusit presupune un ragaz de minimum 30-40 de minute pentru a fi realizat corect.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului