Machiaj & Cosmetica

#barbati #frumusete #obiceiuri de frumusete

5 obiceiuri de frumusete care ii enerveaza pe barbati

Aflate intr-o permanenta competitie cu ele insele, femeile adopta tot felul de ritualuri de infumusetare. Ele pretind ca vor sa arate bine si pentru partenerul lor, insa adesea uita ca unele dintre obiceiurile lor ii obosesc sau ii scot din sarite pe barbati.

Iata care sunt obiceiurile care il pot enerva pe partenerul tau:


1. Utilizezi prea mult fond de ten

Rolul fondului de ten este de a acoperi micile imperfectiuni. Multe doamne sau domnisoare uita acest aspect, iar in momentul in care se machiaza, isi incarca fata cu lichidul colorat si obtin aspectul unei "masti de clovn". Barbatii detesta acest obicei deoarece nu suporta un ten lipicios si artificial, dar si din cauza ca hainele lor se pateaza adesea din cauza fondului de ten.


2. Folosesti gloss-ul de buze

Desi privirea barbatilor este atrasa de buzele senzuale ale femeii, acestia nu suporta gustul si textura luciului de buze. Ei sustin ca in aceste conditii nu isi mai pot saruta partenera, pentru ca au o senzatie ciudata, ca si cum gura le este lipita cu adeziv.


3. Te epilezi in fata sotului/ iubitului tau

Barbatii apreciaza o piele fina si catifelata, dar nu isi doresc sa asiste la procesul prin care partenerele lor ajung la acest rezultat. Du-te la un salon sau epileaza-te cand esti singura in baie, folosind creme speciale sau aparate care functioneaza sub apa.


4. Folosesti uscatorul de par in camera comuna

Pe langa ca zgomotul uscatorului de par este considerat deranjant de majoritatea barbatilor, firele de par care cad si se imprastie prin toata camera sunt si mai enervante. Daca trebuie sa iti usuci parul, ai grija sa faci aceasta operatiune in baie sau intr-un alt loc care poate fi usor curatat.


5. Pierzi foarte mult timp in fata oglinzii atunci cand trebuie sa plecati la o petrecere

Barbatii sunt mandri daca partenerele lor arata impecabil atunci cand ies impreuna in oras. Cu toate acestea, nu inteleg de ce este nevoie ca femeile sa petreaca foarte mult timp in fata oglinzii.

Pentru a evita o cearta domestica, incearca sa iti pregatesti hainele din timp si sa te machiezi cu cateva ore iniante de a pleca la petrecere. La final vei avea nevoie de doar de un simplu retus.

Sursa foto: bbeautylove.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare