Machiaj & Cosmetica

#produse cosmetice #cosmetice #vacanta #protectie solara #luna de miere #crema

5 cosmetice pe care trebuie sa le iei cu tine in luna de miere

Tocmai te-ai casatorit si urmeaza sa petreci o vacanta de neuitat alaturi de sotul tau? Te gandesti deja la plaja, la nisip, la soare si la cat mai multa relaxare? Cu siguranta, pregatirea dinaintea calatoriei este cea mai dificila parte.

Nu stii ce haine sa iti iei, ce accesorii si, mai ales, ce cosmetice sunt potrivite pentru luna de miere. N-ai vrea sa ti se usuce tenul de la soare sau sa iti apara pete inestetice, mai ales ca luna de miere trebuie sa fie una dintre cele mai frumoase vacante pe care le petreci in cuplu. Iata, asadar, cateva cosmetice pe care nu trebuie sa uiti sa le pui in bagaj, inainte sa pleci in luna de miere!


1. Crema cu factor de protectie solara

Indiferent de locul in care alegi sa petreci luna de miere, este important sa te protejezi importiva radiatiilor UV, mai ales in timpul verii. Prin urmare, o crema cu factor ridicat de protectie solara nu trebuie sa iti lipseasca din bagaj.


2. Servetele demachiante

Pentru a fi mereu fresh si pentru a nu avea probleme cu tenul, nu trebuie sa uiti sa te demachiezi in fiecare seara. Demachierea de seara este obligatorie nu numai pentru a indeparta machiajul, ci si pentru ca pielea sa ramana curata si proaspata.


3. BB Cream

Daca pana acum nu te-a tentat sa incerci BB Cream, acum este timpul sa o faci. Aceasta crema trateaza si protejeaza pielea, fiind calmanta si hidratanta. Inlocuieste cu succes fondul de ten, astfel ca este important sa o iei cu tine in luna de miere.


4. Sampon cu arome tropicale

Parul tau are nevoie de ingrijire si in timpul vacantei. Un sampon cu arome tropicale, care sa-ti catifeleze parul si sa-l pastreze curat, este o buna optiune pentru vacanta. In plus, pentru o mai buna ingrijire, poti alege sa folosesti si un balsam cu aceleasi arome, care sa-ti hidrateze parul.


5. Parfum

Cel mai important produs cosmetic pe care trebuie sa il ai in bagajul de vacanta este parfumul. Alege un parfum fresh, de vara, din esente de citrice, care sa te binedispuna si sa-ti racoreasca zilele de concendiu.

Sursa foto: bellasugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului