Machiaj & Cosmetica

#manichiura #trucuri manichiura #manichiura artistica

4 trucuri pentru o manichiura artistica

Nu ai intotdeauna timp sa ajungi la salon pentru a-ti face manichiura sau poate nu iti permiti foarte des un asemenea rasfat, insa acest lucru nu inseamna ca nu poti avea grija singura de unghiile tale. Cateva trucuri pentru o manichiura artistica te pot convinge sa devii propria ta manichiurista.

Uneori, un simplu lac de unghii nu mai pare sa te multumeasca. Poate nu esti foarte talentata si nu insisti sa iti faci floricele sau modele sofisticate pe unghii, insa din fericire exista cateva trucuri cu ajutorul carora poti obtine o manichiura deosebita, realmente artistica!


1. Aplica strasuri speciale pentru unghii

Nu ai nevoie de vreun talent special pentru a purta modele deosebite pe unghii, pentru ca s-a gasit solutia si pentru cei mai putin talentati la pictura: strasurile pentru manichiura!

Coloreaza-ti unghiile cu oja preferata, avand grija sa acoperi inclusiv partile laterale, apoi lasa-le sa se usuce cateva minute.

Lipeste strasurile speciale si fixeaza-le foarte bine. La final, aplica un strat de lac transparent de unghii, care are rolul de a fixa aplicatiile suficient de mult, incat sa poti spala pana si vase purtandu-le fara griji.


2. Realizeaza un model special cu ajutorul unei pungi de plastic

Un alt truc interesanat este cel in care folosesti o punga de plastic pentru a obtine o manichiura cu "imprimeu". Aplica mai intai un strat de oja ca "baza" si las-o sa se usuce foarte bine.

Coloreaza-ti unghiile cu o alta oja (intr-o culoare contrastanta fata de prima), apoi foloseste o punga de plastic pentru a crea tot felul de imprimeuri de unghii: punga bine impachetata se lipeste de unghie, apoi se trage usor - vei obtine un aspect marmorat, foarte interesant.


3. Foloseste benzi speciale pentru manichiura french

Manichiura french este prin definitie ingrijita si eleganta, astfel incat trebuie sa ai mare grija sa iti iasa perfect. Daca iti tremura mainile sau nu ai prea multa indemanare pentru trasarea liniilor de french, poti folosi benzile protectoare care te ajuta sa conturezi fara cusur varful unghiilor!


4. Realizeaza un model simplu prin tehnica buretelui

Procedeul pentru aceasta manichiura este foarte simplu. Aplica oja de baza, apoi alege inca trei nuante, pe care le aplici rand pe rand, folosind un burete. Traseaza cate o linie orizontala (cat mai aproape de varful unghiei) cu fiecare nuanta de oja aleasa.



Sursa foto: stuffpoint.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului