Machiaj & Cosmetica

#stingator #machiaj si cosmetica #machiaj vedete #stil machiaj # machiaj flirt

4 tipuri de machiaj ideale pentru flirt

Cele mai populare tipuri de machiaj, ideale pentru flirt, sunt afisate de cel mai bine titrate vedete internationale. Fie ca vorbim de un aer cat mai proaspat si natural, fie ca ne intoarcem la tusul negru al anilor '60, fiecare stil are farmecul sau special.

Transforma-te in doar cateva secunde cu ajutorul diverselor tipuri de machiaj, mai ales atunci cand vrei sa fii oricand pregatita pentru flirt. Iata cateva sugestii demne de luat in seama.

1. Madonna

Regina muzicii pop adora machiajul vintage si sarbatoreste din plin popularitatea lui din anul 2012. Daca vrei o imagine similara, ai nevoie de un fond de ten cu putere mare de acoperite, pudra compacta la nuanta chipului, un ruj intens (preferabil rosu) si un tus pentru ochi lichid negru, cu care sa iti faci "coditele" care iti confera un aer de felina. Insista si cu 2-3 straturi de rimel, daca vrei o privire la fel de patrunzatoare ca a Madonnei.



Foto: trend911.com

2. Kim Kardashian

Vedeta TV Kim Kardashian mizeaza pe un mare atu al fizionomiei sale: genele naturale bogate, pe care le face si mai seducatoare adaugand inca un rand de gene false. In aceste conditii, fardul de pleoape este neutru sau lipseste, iar buzele sunt colorate foarte natural. Privirea dramatica este intotdeauna ideala pentru flirt.



Foto: modista.ro

3. Michelle Williams

Ochii stralucitori au intotdeauna un potential de seductie deosebit, de aceea Michelle Williams opteaza aproape intotdeauna pentru acest tip de machiaj feminin. Ai nevoie de farduri sidefate de pleoape in nuante precum auriul, bronzul, albastrul si griul metalizat, orice adauga mai multa profunzime imaginii. Ochii vor parea mai tineri si mai "vii".



Foto: shinystyle.tv

4. Mila Kunis

Cea mai puternica senzatie de "femme fatale" este transmisa de machiajul de tip "smokey eyes", stilul preferat al actritei Mila Kunis. Pentru a evita un aspect prea "dramatic", incearca sa folosesti multe nuante de mov pruna, verde inchis sau bleumarin. Daca te avantajeaza mai degraba culorile pamantii, maronul intens si bronzul fac o combinatie extrem de reusita!



Foto: ehowcdn.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului