Machiaj & Cosmetica

#machiaj provovcator #machiaj clasic #culori machiaj #machiaj toamna #toamna #machiaj

3 stiluri de machiaj cu ajutorul carora vei face furori toamna aceasta

Inspira-te din machiajul purtat de modele la Saptamana Modei din New York, pentru a crea propriul machiaj cu accente de toamna. Adapteaza machiajul la situatiile de zi cu zi si vei atrage toate privirile asupra ta.

 

Nuantele vedeta ale acestui sezon sunt cele puternice pentru buze contrastate de tonurile pale de pe pleoape. Visiniul, rosul aprins sau albastrul petrol sunt nuantele pe care poti miza cu incredere toamna aceasta. Pentru tinutele casual si business opteaza pentru nuante pamantii si nude.

Machiaj sofisticat

Buzele rosii nu lipsesc nici din acest sezon, nuantele puternice fiind recomandate pentru ocazii speciale. Spre deosebire de anii trecuti, tendintele curente pun accent pe tonuri cat mai inchise sau chiar nuante de burgundy.

"Pentru un look sofisticat, recomandarea noastra este ca buzele sa ramana principalul punct de atractie, iar nuanta purtata sa fie contrastata de tonuri pale la nivelul ochilor. In plus, doamnele isi pot completa acest look prin accesorii statement, fie acestea bijuterii sau gadgeturi de ultima generatie", declara Angela Tiboc, Director al Diviziei de Fashion&Lifestyle a SOLE.

Machiaj chic natural

Look-ul natural ramane ferm pe pozitie si in acest an, fiind unul dintre preferatele desingerilor din intreaga lume. Luminos, usor jucaus si foarte feminin, stilul chic natural este ideal pentru o zi la birou, dar si pentru ori o intalnire ocazionala cu prietenii.

In cadrul acestuia, natura este cea mai buna inspiratie, iar tonurile calde, pamantii se vor reflecta in fonduri de ten in culori deschise, farduri in nuante maronii si un luciu de buze nude. De asemenea, se poate obtine un look la fel de reusit si fara a pune accent pe zona ochilor, zona in care se poate interveni doar cu un rimel de efect.

Machiaj indraznet si provocator

Daca vrei sa faci o impresie buna in aceasta toamna, trebuie sa mizezi pe culori reci, dar impunatoare. Si in acest caz, contrastele sunt singura regula! Foloseste in zona ochilor nuante de un albastru sau mov puternic, impreuna cu un mascara rezistent, iar pentru buze si pometi opreaza pentru nuante cat mai naturale.

Toamna aceasta poti inlocui cu succes fardul de pleoape cu clasicul tus de ochi, un instrument ce nu ar trebui sa-ti lipseasca din trusa de make-up. Este simplu de utilizat si ofera numeroase posibilitati de aplicare, atat in ceea ce priveste forma desenelor cat si paleta de culori.

„Nu este un secret faptul ca machiajul a devenit o arta in sine, iar evenimentele de moda din marile orase nu se mai axeaza doar pe imbracaminte, foarte multi designeri optand pentru machiaje speciale, care sa completeze tinuta purtata de model. Si in acest caz, optiunile sunt nelimitate, iar singurul nostru sfat este ca fiecare femeie sa incerce sa-si defineasca propriul stil, adaptat stilului sau de viata”, a adaugat Angela Tiboc.

Sursa foto principala: onewed.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare