Machiaj & Cosmetica

#make-up #machiaj #cadou #trusa make-up

3 idei de cadouri pentru fetele carora le place makeup-ul

Ai fost invitat la o petrecere aniversara si nu stii ce cadou sa cumperi? Daca esti de parere ca sarbatorita are deja tot ce isi doreste si alegerea unui cadou pentru ea ar fi o adevarata povara pentru tine, s-ar putea sa te inseli. Pentru fetele care iubesc sa se machieze, intotdeauna vei gasi un cadou pe masura asteptarilor. De la rujuri simple, pana la seturi complexe de machiaj, ofertele sunt variate.

Asadar, pensulele de machiaj, seturile de farduri de pleoape, accesoriile pentru unghii, fardurile de obraz si produsele pentru buze sunt printre cele mai simple si practice cadouri de cumparat. Daca vrei ca darul tau sa fie special, poti combina cateva produse cosmetice si sa realizezi un cos frumos ambalat. Iti prezentam in randurile ce urmeaza cateva idei care te pot scoate din incurcatura atunci cand ai nevoie de un cadou.


1. Produsele cosmetice

Cel mai bun lucru in ceea ce priveste cumpararea produselor cosmetice este ca, orice ai lua, este de folos. De exemplu, pentru un cadou practic, te poti orienta catre produsele cosmetice in miniatura. Rujurile, rimelurile si fardurile de mici dimensiuni pot fi purtate zi de zi in poseta. Astfel, de fiecare data cand va simti nevoia sa isi reimprospateze machiajul, va sti ca are tot ce ii trebuie in poseta.



De asemenea, produsele pentru manichiura sunt apreciate de femei, care pot pierde ore in sir doar pentru ca modelul de colorare al unghiilor sa iasa precum in reviste.


2. Accesorii de ingrijire

Pensulele de machiat sau seturile pentru ingrijirea parului sunt o optiune sigura pentru achizitionarea unui cadou perfect. Indiferent daca persoana careia ii faci cadoul are deja accesoriile pe care i le cumperi, cu siguranta se va bucura daca primeste unele noi. Cu cat accesoriile cumparate de tine sunt de mai buna calitate, cu atat incantarea sarbatoritei va fi mai mare.


3. Seturi cadou

Un alt cadou care nu are cum sa nu fie pe placul unei persoane careia ii place sa se machieze este setul de produse. Alege cateva produse cosmetice (un ruj, un rimel, un fard de obraz) si pune-le intr-un cos. Ambaleaza-l frumos si cadoul este gata, iar petrecerea poate sa inceapa!



Sursa foto: blog.flauntme.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului