Cele mai citite despre lcd

Top 6 cele mai bune placi de intins parul

Parul indreptat cu placa are un aspect ingrijit si ofera doamnelor un look sofisticat. Cu toate acestea, specialistii avertizeaza asupra efectelor nocive ale acestui produs de ingrijire asupra parului. In ultima perioada, pe piata au aparut placi de indreptat parul profesionale, ce asigura o protect

Cum sa alegi o masina de copt paine

Dincolo de functiile si programele pe care o masina de copt paine le poate avea, este bine sa iei in calcul si caracteristicile tehnice ale acesteia. Accesoriile si

Cum imi aleg periuta de dinti?

Periuta de dinti clasica sau electrica? Oricare dintre acestea este indicata, cu conditia sa speli cu atentie dantura, pe toate suprafetele.

Cele mai noi despre lcd

Cum sa iti cureti locuinta inteligent si rapid pe timpul verii: Dyson V15 Detect Absolute iti vine in ajutor

Perioada verii este pentru majoritatea oamenilor un bun prilej pentru planificarea unei vacante, pentru relaxare la plaja si pentru mai mult timp petrecut alaturi de prieteni si familie. Activitatile care ne scot din rutina de zi cu zi sunt de cele mai multe ori mult mai frecvente vara, iar cele pe care nu le indragim la fel de mult tind sa fie lasate in urma.

Noi reguli pentru terasele din Capitala, in contextul pandemiei de coronavirus

Terasele din Bucuresti trebuie sa respecte noi reguli de functionare, in contextul in care numarul de infectii este in continua crestere. Primaria Capitalei impune un nou set de masuri destinate teraselor din Centrul Vechi al Bucurestiului, ca urmare a nerespectarii masurilor de distantare sociala.

Cum sa cureti usor televizorul

Te-ai intrebat vreodata cum sa cureti televizorul cu usurinta, fara a apela la un produs de curatare care poate afecta ecranul? In primul rand, este recomandat sa iei in considerare caracteristicile dispozitivului si instructiunile producatorilor cu privire la curatare si intretinere.