Cele mai citite despre kebap

Vacanta in Insula Pasarilor, Kusadasi

Inot alaturi de delfini si scufundari, safari cu jeep-ul sau o seara cu dans de cadane, o excursie la unele dintre cele mai vechi vestigii romane sau o vizita pe insula pasarilor, asa arata o vacanta in Kusadasi.

Turcia exclusivista: paradisul a coborat in Antalya (IV)

Fondatorul Antalyei, regele Attalos al Pergamului, spunea despre regiune ca este “paradisul pe pamant”.

Restaurante turcesti in Bucuresti

Bucataria turceasca este una dintre cele mai vechi bucatarii ale lumii si daca pasesti intr-un restaurant cu specific turcesc ai toate sansele sa gusti din preparate pe care le-au incercat chiar sultanii otomani. Carnea fripta cu diverse condimente, pestele si preparatele lactate, deserturile delicioase

Cele mai noi despre kebap

Preparatul preferat de romani care a detronat pizza! Tu cat de des il consumi?

Pizza era pana nu demult, cel mai comandat preparat culinar de romani. Acesta a fost insa detronat de un preparat cu specific american. Este vorba despre burgur, care a cucerit romanii incet, dar sigur.

Povestea micului pe care romanii il servesc de 1 Mai. A aparut dintr-o intamplare

1 Mai, Ziua Muncii, este sarbatorita incepand din 1889, in peste 80 de tari. In Romania, Ziua Internationala a Muncii a fost sarbatorita pentru prima data de catre miscarea socialista in 1890, fiind zi libera decretata prin lege.

Shaorma, pe masa Parlamentului European. Va fi interzisa?

Suntem mari iubitori de shaorma! Zilnic, in Uniunea Europeana se consuma 500 de tone de carne pentru shaorma si kebab, potrivit cotidianului german Bild. In Romania, se vand 30.000 de shaorma pe zi, ceea ce inseamna ca intr-un an romanii consuma in medie aproape 11 milioane de portii. Nu e de mirare ca shaorma a ajuns motiv de controversa in Uniunea Europeana.