Jocurile Olimpice de la Soci

#Soci 2014 #Romania Soci #bob Romania

Soci 2014: Cea mai buna clasare a Romaniei din competitie

Echipajul masculin de bob doua persoane format din Nicolae Istrate si Florin Craciun s-a clasat, luni, pe locul 17 in concursul olimpic, acesta fiind cel mai bun rezultat al reprezentantilor Romaniei la Jocurile Olimpice de la Soci, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Pana la acest rezultat, cele mai bune clasari ale romanilor la Soci au fost de doua ori locul 21 (Eva Tofalvi la biatlon in probele de individual si start in bloc).

Nicolae Istrate si Florin Craciun au fost cronometrati in cele patru manse cu timpul total de trei minute, 48 de secunde si 98 de sutimi.

Medalia de aur a fost castigata de echipa Rusia 1 (Alexander Zubkov/Alexei Voevoda) cu timpul de 3 minute, 45 de secunde si 39 de sutimi.

Medalia de argint a revenit echipajului Elvetia 1 (Beat Hefti/Alex Baumann), care au avut o intarziere de 66 de sutimi, in timp ce medalia de bronz a fost obtinuta de SUA 1 (Steven Holcomb/Steven Langton), care au ajuns la final cu 88 de sutimi in plus fata de Rusia 1.

Sursa foto: tribune.com.pk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea