Iubiri celebre

#iubiri de poveste #Joanne Woodward #iubiri celebre #cupluri celebre #paul newman #relatii #cuplu

Paul Newman si Joanne Woodward, o iubire de Oscar

Intr-o lume in care cuplurile abia daca rezista impreuna cativa ani, Paul Newman si Joanne Woodward au fost casatoriti vreme de jumatate de secol si doar moartea a fost cea care i-a despartit.

Rabdare si dragoste. Foarte multa dragoste. Acesta este secretul celui mai solid cuplu de la Hollywood si a unuia dintre cel mai frumoase de pe marile ecrane. Paul Newman si Joanne Woodward s-au cunoscut in 1953, unde altundeva decat pe platourile de filmare.

Sursa foto: fansshare.com

Actorul cu cei mai frumosi ochi albastri de la Hollywood a cucerit-o iremediabil pe frumoasa Vivienne. Patru ani mai tarziu au jucat impreuna in "Lunga vara fierbinte", dupa care s-au casatorit, in 1958.

Sursa foto: fansshare.com

"Joanne era moderna si independenta. Eu eram timid, un pic de moda veche. Mi-a luat mult timp sa o conving ca nu sunt atat de plictisitor precum arat", spunea Paul la inceputul relatiei lor. Cu toate astea, in nebuna lume a Hollywoodului, unde si in urma cu sase decenii amantlacurile erau la ordinea zilei, Paul si Joanne au rezistat impreuna jumatate de secol.

Sursa foto: rkwblog.blogspot.ro

"De la inceput, eu si Paul am avut un mare avantaj: am fost extrem de buni prieteni, inainte sa fim iubiti. Adica, chiar ne placeam unul pe celalalt. Puteam vorbi unul cu celalalt. Puteam vorbi unul cu celalalt despre orice, fara sa ne fie frica de ridicol sau de respingere. Exista incredere", spunea Joanne.

Sursa foto: rkwblog.blogspot.ro

Referitor la infidelitatea in cuplu, o replica de-a lui Paul Newman a ramas celebra: "De ce sa iesi sa mananci un hamburger, cand acasa ai friptura?" Au trait atat de fericiti incat i-au facut pe multi sa creada ca exista suflete pereche.

Sursa foto: fansshare.com

Cei doi au jucat in multe filme impreuna, fapt care le-a intregit relatia. Dar a fost mai mult decat atat. A fost modul in care cei doi s-au raportat fiecare la diferentele dintre ei, care i-au unit in loc sa ii desparta.

Sursa foto: fansshare.com

"Cei implicati intr-o casatorie ar trebui sa aiba interese separate, prieteni diferiti si sa nu se impuna unul in fata celuilalt. Nu poti sa-ti petreci o viata suflandu-i celui de langa tine in ceafa. Suntem oameni foarte, foarte diferiti, dar, intr-un mod ciudat, aceste diferente ne-au apropiat, si, in loc sa ne separe, ne-au facut legatura indestructibila", spunea Paul Newman. Actorul spunea ca secretul unui mariaj fericit nu este sa te casatoresti cu omul potrivit, ci sa fii omul potrivit pe parcursul relatiei.

Sursa foto: rkwblog.blogspot.ro

Paul si Joanne au fost casatoriti 50 de ani, pana in 2008, cand o boala crunta l-a rapid pe marele actor. Au avut impreuna trei fiice.

Cu siguranta, si tu ai o poveste de dragoste! Noi te ajutam sa devina celebra! Trimite-ne povestea ta de dragoste, insotita de o fotografie cu voi doi, iar de Dragobete (24 februarie) ii poti darui partenerului un cadou inedit: 3 lectii de dans, oferite de instructorii studioului de dans Arthur Murray. Veti descoperi un mod nou de invatare a dansului, care imbina lectii private, lectii de grup si sesiuni de party, un set care va va purta in universul Arthur Murray, prin care se garanteaza invatarea dansului intr-un mod Quick, Fun & Easy.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului