IT & C

#youtube #facebook #socialvision

YouTubeSocial: Urmaresti clipuri video impreuna cu prietenii

SocialVision a lansat YouTubeSocial, un serviciu care combina continutul video Youtube cu capacitatile de instant messaging si social networking Facebook.

YouTubeSocial permite utilizatorilor sa urmareasca continut video online impreuna cu prietenii in timp real.

Cel mai usor mod de a accesa serviciul este adaugarea cuvantul social” in URL -ul oricarui video de pe YouTube. Utilizatorul este redirectat catre platforma YouTubeSocial, unde isi poate invita prietenii de pe Facebook sa urmareasca impreuna continutul video.

Utilizatorii pot copia URL-ul pentru a-l trimite prietenilor, invitandu-i astfel sa urmareasca impreuna video-ul de pe YouTube. O alta posibilitate de a-ti invita prietenii la "viewing party" este instrumentul Facebook Connect. Facebook le va trimite prietenilor alesi un mesaj pe chat prin care ii invita sa urmareasca clipul alaturi de tine.

YouTubeSocial a fost fondat de David Sanghera, Karthik Kailash, Ravi Dharawat si Monish Subherwal. Daca pana acum serviciul este integrat doar cu Facebook, el ar putea fi folosit in curand si cu MySpace si IM, potrivit TechCrunch.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele