IT & C

#eco #cerneala solida #romania #xerox

Xerox Phaser 8860MFP se lanseaza in Romania

Xerox aduce in Romania Phaser 8860MFP, echipamentul multifunctional cu cerneala solida care permite utilizatorilor sa tipareasca documente color de calitate, la acelasi pret si cu aceeasi viteza ca in cazul imprimarii alb-negru.

Echipamentul este dotat cu functii de imprimare, copiere, scanare si fax, care pot fi accesate concomitent, pentru un mediu de lucru cat mai eficient.

Cerneala solida "eco"

Cerneala solida Xerox este capabila sa redea o gama de culori si de tonuri mare, apropiata de cea reprodusa de echipamentele digitale de productie, la un nivel constant, document dupa document. Acest aspect este foarte important pentru ca printurile multiple ale aceleiati pagini, sau documentele tiparite in birouri sau sedii diferite ale aceleiasi companii, sa fie absolut identice la nivel de calitate a culorii.

Spre deosebire de cartusele folosite la imprimantele laser, cuburile de cerneala solida sunt usor de manevrat, nu curg si nu pateaza. Procesul de imprimare cu cerneala solida este si extrem de eficient, cu un transfer de aproape 100% a cernelii pe hartie, fara alte reziduuri de toner care se aduna in general dupa fiecare imprimare pe alte tipuri de echipamente.

Imprimarea cu cerneala solida reprezinta o alternativa nu numai foarte economica, ci si ecologica pentru tiparirea uzuala de documente, producand de pana la 20 de ori mai putine reziduuri toxice si permitand redarea fidela a culorilor chiar si pe hartie reciclata.

Specificatii tehnice

Echipat cu un procesor de 750 MHz si cu memorie standard de 512 MB (care poate fi extinsa la 1GB), Phaser 8860 MFP imprima pana la 30 ppm, atat alb-negru, cat si color, cu prima pagina tiparita in doar 6 secunde. Cele doua tavi de alimentare au o capacitate de 100, respectiv 525 de coli, iar echipamentul este capabil sa imprime pana la 120.000 de pagini lunar.

Phaser 8860 MFP este echipat cu functii de scanare si editare, permitand trimiterea fisierelor scanate direct catre desktop, e-mail sau un folder anume. In plus, echipamentul este dotat si cu functii de securitate pentru protejarea documentelor confidentiale, cum ar fi Secure Print, care permite imprimarea doar dupa introducerea unui cod de catre utilizator.

Disponibilitate

Xerox Phaser 8860 MFP impreuna cu consumabile pentru un an intreg sunt mai ieftine decat orice alt echipament din clasa lui.

Echipamentul este disponibil la partenerii de distributie ai Xerox Romania, pentru un pret recomandat ce porneste de la 2.900 USD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele